Svacka

Finns många anledningar till att jag är i denna svacka som jag måste kämpa mig ur. Jag behöver hjälp, det är nu jag behöver allt stöd jag kan få av er. Det är verkligen dagens sanning!! Har svårt att ta mig till gymmet, jag gör det oftast men maten sköter jag sådär. Pratade med Johan idag och det gav mig många tankar som vanligt. Han är en klok man fast han inte tror det ;)

Min största önskan utöver bebis är att komma under 100 kg till min sista hälsoanalys. Tveksam till om jag kommer klara det, jag måste hålla en snittviktnedgång på 0,9 kg i veckan from denna veckan i så fall. Hittills har jag haft en viktnedgång på 0,7 kg i veckan om man slår ut det. Johan tror absolut att jag kan klara det om jag stramar upp min kost och tränar så mycket som jag ska. Fan att man ska bry sig så mycket om enbart vikten. Jag borde ha satt ett annat lifestylemål!!

Finns en person i min närhet som satt ett högre viktmål än mig, klarar hon det ska väl jag klara det. Måste hitta mitt jävlaranamma igen! =) Alla tips mottages!!


Kommentarer
Postat av: Trolltoka

Klart du klarar det! Du här ju helt enkelt bäst på det här! Så många gånger du har bevisat för dig själv och alla oss andra att du faktiskt kan mycket mycket mer än du själv tror.



Svackor får man ha, det är fullt normalt. Så länge man bestämmer sig för att begränsa svackan, även om det känns motigt just då. Men rackarns så nöjd du kommer vara när du själv valt när du ska tagit dig ur den!

2011-09-06 @ 21:51:44
URL: http://trolltoka.blogg.se/
Postat av: ansepanse

men vännen, svackor kommer vi alla i och nu ska du bara ha lite jävlar-anamma och sega dig till träningen och så kommer du igen, du vill ju det här och då kommer det att gå vägen

styrkekramar

2011-09-06 @ 21:56:59
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Susanne

Du kanske skulle sänka ditt viktmål, så att du slipper känna dig stressad över dina mål. Stress gör så att man mår dåligt. Massor med peppkramar.

ps känn ingen stress över att du inte kommenterar, fokusera att komma tbx ds

2011-09-06 @ 21:58:56
URL: http://mittlivsomsusanne.blogspot.com/
Postat av: Sessan

Jag tror på dig! Skulle du inte klara dig under 100 så är inte de hela världen! Tänk så långt du kommit hittils och vad du åstadkommit! Du mår bra och ser ut att må jättebra! =) Så tänk vad du har åstadkommit hittils och inte tänka på några kilon...En dag kommer du dit! =)



Älskar dig! <3

2011-09-06 @ 22:04:42
Postat av: Mimmi

Tack för att du hälsade på hos mig.

Svackor hör till. Har själv gått ner 20 kilo men ditt mål är ju tuffare. Får väl rekommendera ett nytt gym i Malmö som heter Easy Life. Dom kan hjälpa dej med vikten också. Jag vet för jag har gått där fast i Hässleholm.

Lycka till och kram!

Postat av: Therese

Klart du klarar det :)



Sv: jag struntade i lekrummet ikväll och tog en lååång dusch och peelade och filade och grejade istället. Precis vad jag behövde :) Nu har jag mer energi igen, fast jag ska försöka ta mig isäng i tid och spar energin till morgondagen istället :)



Tips; tänk på allt du faktiskt klarat av och var stolt över det. Sen går du vidare med den känslan i ryggen och tar nya tag!

2011-09-06 @ 22:15:23
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: Emma

du klarar det!

läser din blogg men brukar inte kommentera, vet inte om jag har gjort det innan alls faktiskt :)

men jag har följt dig rätt länge och jag är säker på att du klarar det :)

2011-09-06 @ 22:24:36
URL: http://sockertjockis.wordpress.com
Postat av: Livet innan Liten

Alla har vi svackor, tricket är att mota bort de negativa känslorna och bara köra på. Viljestyrkan är vårt viktigaste medel! Vill du tillräckligt mycket så kommer du lyckas, garanterat! Motion och rätt kost samt en jäkla massa vilja!! You can do it!

2011-09-06 @ 22:28:49
URL: http://mallasaventyr.blogspot.com
Postat av: Bara Jag

Alla har upp och ner dagar (perioder) - och det är ok. Däremot kan vissa "ner" perioder påverka mer än andra på ett sätt som man inte önskar - ALLS! You go girl! Att du kommit dit där du står idag tyder på att det finns en rasande massa vilja och beslutsamhet. Jag - och säkert många med mig - tror stenhårt på dig! P.S. Låt inte målet bli ett stressmoment som förstör för dig...

2011-09-06 @ 22:48:29
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Annelie

Sätt upp lite mindre delmål brukar ju kunna vara bra. En stor "klump" med kilon kan ju kännas väldigt långt borta speciellt när motivationen sviker. Jag känner inte dig men ändå är jag övertygad om att du kommer klara det! Du har den bästa motivationen kan jag tycka, ett gryn! Kämpa nu så kommer du få ersätta gymmet mot barnvagnspromenader i framtiden :)

Håller tummarna för dig!

2011-09-06 @ 23:08:14
URL: http://aky.se
Postat av: Sofia

Fortsätt titta på "före och nu" bilder och se hur otroligt duktig du har varit hittills och ge dig själv beröm för hur hårt du har jobbat. Fundera över vad du vill uppnå och hur vägen kommer att se ut för att komma dit.

Dela upp den vägen i "småmål".

Du kanske inte skall ha ett mål som är såpass stort som att du absolut skall väga under 100 kg inom en viss tid. Du kanske skall ha som mål att t.ex. träna imorgon, eller att träna x antal ggr den här veckan. Du kanske ska ha som mål att äta ett visst antal kalorier dag för dag.

Jag brukar även tänka på vardagsmotionen, gå istället för att ta bilen, ta trappan istället för hissen, lasta tungt i kundvagnen när man handlar osv.

Hoppas något kan hjälpa dig!



Du kommer fixa det här, du kommer få ditt lilla gryn och du kommer kunna leva med en sund livsstil som får dig att må bra både fysiskt och psykiskt! Glöm inte att se det positiva som finns där också :)



Kämpa kämpa!!

2011-09-06 @ 23:46:17
URL: http://soufih.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej!

Har själv gått ner 67 kg och vet att det är kämpigt emellanåt, men har du provat någon pulverdiet, för att liksom få en "skjuts" och få upp motivationen igen? Jag skulle bara "bevisa att det inte fungerade" då jag tog min första Cambridgeshake...well...på 7 mån hade jag loosat 50 kg och nu jobbar jag som rådgivare...du må tro att min granne (som var den som gick på shakes nu och då, och som jag liksom skulle överbevisa att det inte fungerade) har väldigt roligt åt det här...

Kommer att återkomma hit och se hur det går för dig! Lycka till!

kram

2011-09-07 @ 01:12:17
URL: http://jennysviktigaliv.blogspot.com
Postat av: Tomtan

Du kommer att fixa det!!!!! Kram

Postat av: LIENE

sv: Ser mycket bättre ut i rummet nu:)

2011-09-07 @ 07:55:23
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Lôtten

Goding... DU har ju alla verktyg du behöver, du ska bara hitta känslan igen. Och det gör du. Det verkar som Johans recept är något som funkar på dig så häng på den iden !!!



Och det är ett tufft mål du satt - MEN jag tror att OM du hittar känslan igen så klarar du det galant!



Jättekram och tack för den goa pushingen som vanligt.... <3

2011-09-07 @ 08:27:49
URL: http://lottensplace.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hur ska man kunna peppa en som redan är så duktig.

För det tycker jag att du är.

Kram på dig!

2011-09-07 @ 08:42:45
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Hej du. Visst har vi svackor. Tror att alla har det inom olika områden. Alltså är du helt normal. Det här med mål är klurigt. Visst ska man ha dom men ibland så kan dom stjälpa vägen fram. Finns en risk att målen lägger en skugga över jobbet som det är att nå fram. Det är ju inte målet i sig som är viktigt utan som man säger ändamålet. Tror att det i svacka kan vara bra att fixera på varför man gör jobbet och inte på en siffra. Jag tror på dig stenhårt du är inte lat eller dålig för att du just nu svajar Kramar

2011-09-07 @ 09:00:48
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: carina

Jag tycker redan att du är jätte duktig!

Tänk om alla skulle ha samma ork och motivation som du :)

Kramen fina♥

2011-09-07 @ 09:30:40
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com
Postat av: Linn / PEARLDROP

SJÄLVKLART klarar du det!!!!



En länk som du kan vara intresserad av:

http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2011/09/06/vad-tyckertanker-du-om-manniskor-med-riktig-overvikt-ocheller-som-ej-tranar-alls/

2011-09-07 @ 10:34:09
Postat av: biggan

försök hitta en morot till dig själv varje gång du lyckas, vi behöver alla ha nåt sånt, lycka till kram biggan

2011-09-07 @ 10:43:47
URL: http://torekovstjejen.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

Det är klart att du klarar det!!!! Tänk positivt och tänk att du SKA klara det för tankens kraft har en enorm inverkan på kroppen...det är självklart att du fixar detta, kämpa på och håll huvudet högt- du är grym!!!!

Kram Ulrika

2011-09-07 @ 11:09:16
URL: http://strongbeautifulme.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vet att du är stark och du har motiverat mig och fått mig att tänka till (och tänka om) tusentals gånger! Om du tänker att du kan klara det, går upp och säger till dig själv i spegeln varje morgon att du kan klara det. DÅ kommer du KLARA DET! Kramar

2011-09-07 @ 12:14:34
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Västgötskan

Det är bra att ha mål. Men sen ska man inte känna sig STRESSAD av sitt mål. Då är det kanske bättre att sänka det lite grann och känna att det är nåbart!



Tänk på ditt framtida gryn. Långsamt är bättre än inte alls. Jag håller på dig!



Kram V

2011-09-07 @ 13:00:54
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com
Postat av: anna

Jag önskar dig all lycka.

Kämpa in i det sista, ge inte upp!!!

Du är ju så galet duktig så det fixar du.

Jag gav upp ett tag över sommaren och hoppas kunna hitta tillbaka till det gamla igen med början av nästa vecka! Stor kram

2011-09-07 @ 13:22:29
URL: http://overenskommelsen.blogg.se/
Postat av: Ullrika

Försök att inte känna dig stressad. Om det blir ett bakslag, so be it. Det är ju ingen fara egentligen, så länge du håller dig på banan!



Jag tror på dig, stenhårt!!

2011-09-07 @ 14:45:29
URL: http://ullrika.se
Postat av: n00bis

Om träningen funkar så fokusera på maten. Var strikt. Skriv upp allt du äter. Planera dina måltider. Ät mellanmål så blodsockret inte åker berg-o-dalbana.

Jag tror på dig tjejen! Det bästa med en svacka är att det går uppåt igen ^^

2011-09-07 @ 16:29:26
URL: http://overviktig.blogspot.com/
Postat av: Veiken

Ta det piano (lugnt alltså) Sänk ambitionen till 0.5 kg/vecka. All nergång är nergång. Det gör väl inget om det tar lite längre tid?

Du kommer att må mycket bättre psykiskt om du tar det i din takt. Du kommer dessutom att bli peppad bara av att du ingen stor press har! :)

2011-09-07 @ 18:31:06
URL: http://veiken.wordpress.com/
Postat av: Anonym

vad e dt som har fått dig i en svacka? hur kan du motivera dig sj mer än "bara gå ner på vågen"? Testa måttbandet, ta bilder, köp de jeansen du velat ha fast en strlk mindre. titta på bilder över hur du såg ut förr men viktigaste av allt tänk hur långt du har kommit o vrf du beslöt dig o gå ner i vikt. Alla hamnar i svackor viktigaste är och resa sig upp, direkt, inte om en v. Sätt inte för stor press på dig sj. e gymmet tråkigt kör bara 2 ggr i v eller kanske en ta en extra lång promenad, eller testa nya klasser.



Ifall du behöver prata om dt så finns jag här

2011-09-07 @ 19:59:56
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Freja

Fokusera inte så mycket på en viss gräns, så länge det går åt rätt håll är det bra. Du har tagit dig hit, du kommer att komma fram, ta det i din egen takt, det har fungerat bra hittills. Du är duktig, du kommer att fixa det här!

2011-09-07 @ 20:00:40
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil
Postat av: Ingela

Du kommer att klara det!!

2011-09-07 @ 20:49:57
URL: http://ingelaaqvistbloggar.blogspot.com
Postat av: Znogge

Jag brukade tänka så här att det som jag stoppade i mig gav extremt kort glädje. Med tanke på att du kommit så långt och att du har ett så viktigt mål med din viktkamp så tveka inte. Håll ut och ge dig sjutton på att klara det!

2011-09-07 @ 22:09:07
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Sus

Ja men lilla gumman!

Klart att du måste få känna så, klart att det får kännas tungt.

Ta det lugnt ett tag, vänta in och vila och låt inte ditt för länge sedan satta decembermål grusa din så fantastiska resa!!!

Klart att din längtan efter litet gryn suger tag i dig och det är inte långt borta nu längre, eller hur!



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam och låt deppen ebba ut.

2011-09-07 @ 22:29:57
URL: http://blomtoken.blogg.se/
Postat av: Beate

0,9 kg/veckan - nej tjejen, du kommer att klara mycket mera än så!!! 1,5 kg skulle jag satsa på om jag vore dig!!! Herregud - du vill väl utmana dig själv eller!!! Annars är det väl ingen sport, då kan du lägga dig direkt, och det gör du då INTE.



PS. Ska absolut inte tala om för dig hur jag skulle göra för att nå målet, men jag lovar: det är väldigt effektivt - fast fusk. Två fingrar är hårt involverade om du förstår vad jag menar... DS

2011-09-07 @ 22:36:56
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Modekatt

Du klarar det!Jag bara vet det!

Inom snar framtid kommer du också att få en liten bebis ska du få se!

Massa kramar till dig

2011-09-08 @ 03:39:41
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: MetalMicke

Som vanligt ska jag spela drama-King och peppa dig (förhoppningsvis) med en text från hjärtat:



Din själ bryter ner

Tankarna ledsagar det negativa

Men vad du inte ser

Din kamp, oss liv giva



I Din drabbning med demonen

Du en oförtjänt match får spela

Bakom stöder vi, den imponerade klanen

När Du skoningslöst den onda detronisera



Uppförsbacke mot mål

Resan ter sig ultrarapid

Dock vi höja glasen i en skål

För Dig som öka farten i våra hjärtan

Förstummade av Din enastående strid



Idag är Du stark Emma!

Ser inte bakåt

Ser inte framåt

Nu är vad Du är!



I den sista versen har jag hämtat inspiration från min tid när jag gick på ett speciellt möte och där devisen var "Bara för idag".



Du är fantastisk!

2011-09-08 @ 10:02:41
URL: http://humanrights666.wordpress.com/
Postat av: Evelina

Klart att du klarar det! Jag tror på dig! :)

2011-09-08 @ 14:21:05
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Några bra tips har jag tyvärr inte men mycket pepp kan jag skicka. Ja det där att man "ser sig blind" på vikten är ett problem. Det finns så mycket annat an kan ha so milstolpe, men vikten är väl det "enklaste" att sätta upp, tror man.

Du har säkert redan testat allt, men att mäta sig med måttband är en bra grej. För ofta händer det saker på måttbandet men kanske inte på vikten och då blir man peppad i alla fall. Kram

2011-09-08 @ 15:49:17
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Majja

Oavsett vad det blir för resultat på hälsoanalysen så är du himlans duktig. Du har klarat så mycket redan så det är väl inte konstigt om det blir svackor. Vi hoppas bara att den är en liten svacka så att du snart är på banan igen. Vi vet att du kan och det tror jag nog att du också vet.

Massor med peppkramar.

2011-09-08 @ 19:14:55
URL: http://majjassida.blogspot.com/
Postat av: ida

Efter att ha läst din blogg ett tag så är jag inte minsta osäker när det gäller dina mål, DU OM NÅGON klarar det ju! Det är ju DU som inspirerar OSS! Kom igen nu tjejen :)

2011-09-08 @ 21:30:41
URL: http://www.chavita.devote.se
Postat av: Tinefis

Åh, gumman... Det är inte lätt.

Du har kommit SÅ långt och varit så himla duktig och en riktigt inspiration till mig oxå ska du veta. Du fick mig att skriva in mig på ett gym! =o)

Har du hört om "Extreme Makeover: Weightloss"? Det är ett program där personer med extrem övervikt får hjälp i ett år att gå ner i vikt. Tycker det är ett ganska inspirerande program. Googla det så kan du se lite små videos. =o)

Lycka till vidare!

2011-09-09 @ 08:33:05
URL: http://tinefiskrivnaord.wordpress.com
Postat av: Marran

Du är bäst i hela världen! Jag blir så glad av att läsa din blogg och blir imponerad över hur långt du har kommit och hur duktig du är. Jag förstår att det känns jobbigt nu men tänkt på hur bra du kommer må och hur duktig du kommer känna dig när du kliver ut ur duschen efter ett träningspass!

2011-09-09 @ 14:06:08
URL: http://tvjournalistjavisst.blogg.se/
Postat av: Krönikören

Försök komma ihåg att du är bättre än du tror. Trodde du att du skulle vara där du är för ett år sen? Du kan.

2011-09-09 @ 17:49:59
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0