Viktkamp - min resa mot balans
Chiasylt
I söndags efter brunchen hade jag massor av frusna tinade (ja kokade) bär som jag inte visste vad jag skulle göra med.
Googlade runt lite och sprang på recept på chiasylt :)

Såhär gjorde jag
3-4 dl hallon
Några msk vatten
4 msk chiafrön 
3 msk honung

Blanda allt i en burk, låt stå över natten minst. Häll sedan upp på glasburkar. Ska hålla 1-2 veckor i kylen.

Provade den idag på frukostgröten och det blev supergott :)
Helena

Jag har nyss börjat läsa din blogg. Följer dig på instagram sen en tid tillbaka. Jag tycker du är grym som kämpar på med din vikt och utmanar dig själv hela tiden.
Jag är en kvinna på 56 är med 4 döttrar i olika åldrar och alla fyra har olika förutsättningar och mål i sina liv.

mickis

Tack för receptet :-)

Ha en fin dag!
kram ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress