ta vara på varandra

fullt upp i livet just nu, både bra och dåliga saker. kommer en uppdatering inom en snar framtid, det lovar jag!

medans ni väntar kan ni läsa mitt gästinlägg hos emlisch http://emlisch.blogg.se/2012/september/gastbloggsinlagg-svett-ar-karlek.html som publicerades i veckan :)

ha en skön helg och ta vara på tiden ni har tillsammans, plötsligt är det för sent!





Ordspråk

Blir ett kort kort inlägg idag, vill bara dela med mig av ett ordspråk som jag fick av en väldigt underbar bloggvän. Utan hennes härliga ord hade min kamp varit svårare. Hon ger mig så otroligt mycket mentalt! Tack älskade vän!
 
"Gråtande föddes du till världen, omgiven av leende vänner.
Lev livet så du leende dör, omgiven av gråtande vänner!"

Billig livförsäkring

Köpte en hjälm till mig och en till maken idag, har länge tänkt att jag skulle köpa det men kommer mig aldrig för att köpa det men idag slog jag till när jag hittade på rea för 129 kr styck. Perfekt, klappat och klart! Jag tog en vit fin med något lila mönster på (jag ääääälskar lila) och maken ville ha svart med grått mönster på. En hjälm är ju en billig livförsäkring, oavsett hur ful man blir så blir man ju inte direkt snyggare om man blir påkörd. Eller hur?
 
Har ni hjälm när ni cyklar?
 
Glömde stryka mitt mål jag nådde igår, lika lycklig idag!!! =) Ska genast dra ett streck över mitt uppnådda mål! Yey! Har då sex träningsmål kvar detta året att uppnå.

Jantelagen släng dig i väggen

Idag kan jantelagen slänga sig i väggen för jag är grymt bra, jag är awesome, jag är bäst, just idag är jag störst, just idag är jag stark, jag vann första plats i iformloppet idag. Eller nej nu steg det mig åt huvudet =) Jag vann min egen tävling som jag hade på iformloppet, att springa 5 km.. skulle bara ta mig runt joggandes, utan tidspress. Fast ska sanningen fram så hade jag lite tidsmål oxå =) Haha Först och främst ville jag slå mitt gamla tidsrekord gåendes på iformloppet som var 54 min och det kände jag att jag skulle klara men så hade min man sagt att jag skulle klara det på 40 min och Timmi på gymmet sa 45 min. Så då ville jag klara det på den tiden =) Båda killarna fick nästan rätt =) på 41,38 min joggade jag 5 km =) Och det är jag så himla nöjd över!!!! Fram till igår hade jag endast sprungit 2 min i sträck någonsin i hela mitt liv, då jag sprang 14 min i sträck och idag 41,38. Så glad och lycklig!!
 
Velade fram och tillbaka om jag skulle springa eller gå idag pga mina 6 veckors vila. Tränade första gången i tisdags och det gick bra. Sprang en runda igår och det kändes super och efter det bestämde jag mig för att försöka jogga runt mina 5 km idag.
 
Efter första 0,5 km ville jag döda mina vader men sen klingade den mjölksyran bort, så underbart. Sedan fick jag in ett jättebra lagom tempo som kändes behagligt. Jag och en annan tjej sprang om varandra hela tiden, vet inte om hon reflekterade på det men för mig kändes det kul. Efter 4,5 km så sprang hon ifrån och då ville jag bara ge upp, men jag hade min älskade make och fina vänner i mål och det drev mig att fortsätta springa. Sprang varenda meter! Lycka!!
 
Sorry att jag tjatar men jag är GLAD!!!!!
 
 

Fem veckor utan träning

Det är svaret på en bloggläsares fråga. Hon sa att jag skrev bara om de roligheter jag är ute på och inte så mycket om min träning och kosten senaste tiden.

Anledningen till det är att jag varit sjuk, det började med hosta som fortfarande sitter i en aning. När jag får hosta så får jag ganska slemmig hosta och det medför att jag inte kan träna =( De första veckorna var jag ganska pigg och hade orken men man ska inte träna med slemmig hosta. Efter några veckor fick jag även feber och då insåg jag att det inte skulle gå över så jag fick antibiotika. Innan den hann verka så fick jag även bihåleinflammation men det tog antibiotikan oxå som tur var. Har vilat några extra dagar nu men imorgon smäller det!! Ska till gymmet, byta om och TRÄNA!! =)
 

Kinesotaping

För er som har mig på instagram(viktkamp) är ju inte detta någon nyhet ;) Men igår gick jag på en grundkurs i Kinesotejpning på tre timmar och jag vill göra detta mer. Måste gå hela kursen någon gång, dem har en kurs 17 november men den kostar 1600 kr och dem pengarna har jag inte just nu. Någon som känner för att ge mig kursen i födelsedagspresent? =) Tackar inte nej det lovar jag! Haha
 
Ska börja med att berätta vad Kinesotaping är för något. De flesta man pratar om det med vet inte vad det är för något.
Man använder tejpen för att påskynda kroppens egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulation. Tejpar man ett skadat område omedelbart så kan man förkorta rehabtiden avsevärt, de flesta känner skillnad direkt. Man kan inte använda vilken tejp som helst utan en speciell som är lika tunn som huden och inte gör området som man tejpat stumt utan tejpen följer med i rörelserna men samtidigt ger det stöd. En annan fördel med denna tejpen jämfört med "vanlig" sporttejp är att man kan kan duscha och bada utan att ta bort den eller plasta in sig.
 
Först fick vi höra lite historia kring kinesotaping och hur länge man sysslat med det i Sverige. Även vad det är bra för, de olika tejpteknikerna man använder sig av. Sedan fick vi testa massa olika varianter på varandra för att lära oss. Fick lära oss att tejpa bla vad-, axel- och knäskador, benhinneproblem, spänningshuvudvärk, förebygga mensvärk, ryggskador mm. Det går att tejpa både skador och förebyggande om du vet att du har ett problemområde.
 


Var otroligt givande!! Jag vet av erfarenhet att det funkar och det gör mig ännu mer lyrisk över hur mycket man kan göra för att minska skador och förebygga dem.
 



Eat Love Live

Ja jag vann biljetten jag tävlade om =) Och fick en chans att gå på detta fantastiska event denna gången oxå! Det visade sig bli en liten bloggträff =) Gick dit med min goa Malin och väl där mötte vi upp Meekatt, Fnulan med sin dotter och Cecce. Träffade oxå på Suzan, Cee och Linnéa. Dem satt dock längre fram än vi ville sitta ;)
 

Hade en fantastisk kväll, började med Martina Haad som berättade om sin nyfunna löparglädje och hur man tar de där första löparstegen. Det gav mig otroligt mycket, jag har ju precis börjar springa och detta var precis vad jag behövde =) Hon sa något som jag verkligen ska försöka ta åt mig av, det är att man ska se lopp man anmäler sig till som ett träningspass med en nummerlapp och inte ha några prestationskrav på sig själv. Det är precis så jag vill försöka tänka!!
 
 
Kvällen fortsatte med Emma Hamberg och Annette Rosvall, två matnördar som mig själv =) Dem var fantastiska att lyssna på, älskade deras spontana snack. Att saker och ting inte är kontrollerat till punkt och pricka, vissa tyckte nog det var jobbigt men jag älskar sånt! De försökte förklara att saker och ting inte behöver vara så avancerat och att de flesta människor hellre blir bjudna på något simpelt än att inte blir bjudna alls och det stämmer nog, eller vad tror ni? Se avslutade med att sjunga och dansa till ett recept =) Så klockrent!!
 
Müslidirektören Susanne Dalsätt berättade hur hon gick från sockerberoende till müslidirektör. Hon hade en dröm att få berätta om detta på ett 4 goodevent och nu fick hon sin dröm uppfylld, blir alldeles varm i hjärtat när man ser folk som får det =)
 
Sist fick vi lyssna på en känslosam och ruskigt öppen Per Holknekt, ångesten och nervositeten satt som ett extra skinn på honom. Men det blev inget jag-söker-sympati snack utan det var rent prat om hur livet kan bli och hur man kan göra för att försöka komma tillbaka till livet på en inte allt för rak väg. Jag hade inga förväntningar på hans berättelse men jag blev så himla berörd, satt tom och torkade tårarna och det var jag nog inte ensam om tror jag.
 
Jag är väldigt nöjd med kvällen!! Tack för biljetten Suzan =)
 
Köpte både Martina Haags bok Heja Heja och Emma Hamberg och Annette Rosvalls bok Min Matkasse, såklart fick jag bägge signerade =)
 
Kvällens goodiebag såg ut såhär;
 



Kafferep

Igår var jag i Veberöd på ett underbart ställe som heter Systrarna på Solhjulet tillsammans med massa andra bloggare, helt underbar idyll =) Cecce och Fnulan hade bjudit in till kafferep på prussiluskan-vis med finkläder, hattar, handskar och "sju sorters kakor".
Alla som kom hade med sig en kaka var som de hade bakat och så fick man berätta sin historia kring kakan om det fanns någon =) Var så himla mysigt att sitta och lyssna på kakornas historier =)
 
Svårt att skriva ner alla intryck kring eftermiddagen i idyllen som enbart är öppen på somrarna. Får ni möjlighet så åk dit, jag ska definitivt dit igen det är en sak som är säkert =) Det är barnvänligt, finns massa öppna ytor att leka på och djur att titta på. Fanns en mysig koja att krypa upp i oxå.
 


 
Jag åkte dit tillsammans med fina Ann-Sofie, efter att vi missat avfarten så blev vi lite sena men fina flickor kommer sent, är det inte så? haha
 
Fick träffa många nya bloggvänner, synd man inte hade möjlighet att prata mer med alla. Alltid kul att få ett ansikte på personen bakom bloggen =)
 
Dagen avslutades i Malins slott, så kärleksfullt och mysigt! Där snackades det borta flera timmar, det var skratt och tårar precis som en bra kväll ska bestå av.
 
Tack alla fina människor jag får möjlighet att lära känna! Ser redan fram emot nästa års kafferep =)
 
Nedan följer en liten bildkavalkad;
 
Fina porslinskoppar på fina dukar med blommor.
 
Kakbuffén sträcker sig lååångt...
 
Allas våra fina cupcakes, alla var så himla duktiga och fantasifulla =)
Massa fin dekoration från Dr Oetker.
 
Massa fina motiv att fota, jag gick en fotonördrunda =)
 
Suddig bild men med blixten så fick inte färgen rättvisa.
Dessa vackra skålarna från Gerbera vann jag =) Lycka!!!
Jag älskar Gerbera, jag är dock för snål för att köpa det själv så lyckan är total =)
 
Denna fantastiska goodiebagen fick vi alla med grejer från
Önska, Röhnisch, Mat & Hälsa, Hembakat, Logoskal och Careb.
 
Övriga sponsorer;
Nääsgränsgården, Villroy & boch, Herstral, Nybro glasbruk, Roswi, FoH, Bodum, Ramlösa Lakritsfabrik, ICA förlaget, Ystad Spa & Konference, Tassimo, Barntavlor.se samt C Skincare.
 
Vill slå ett extra slag för detta iphoneskal; Laris änglar. En man som insjuknat i leukemi och familjen är på väg att bli hemlösa. Mestadels av kostnaden för skalet går till familjen, finns en fb-sida där man kan läsa mer.

Innan jag dör vill jag..

I lördags under Regnsbågsfestivalens parkfest i Folkets Park så stod jag med mitt event Innan jag dör vill jag.., det gick till som så att jag tog ett gammalt färgglatt lakan och skrev med vitt lakan orden på eventet. Jag använde tyg som bakgrund och tyglappar för att skriva ner drömmarna på för att det kändes smidigare att använda än papper och så kunde jag återanvända sånt jag hade hemma istället för att köpa nytt. Jag gav dock ut papper till alla förbipasserande där jag förklarade varför jag var där och vad jag ville uppnå med det jag gjorde samt var alla kan få återläsa sina drömmar.
 
Jag var otroligt nervös hela förmiddagen innan jag kom dit och innan jag sett att folk uppskattade att jag var där men sen snackade jag på med folk och lockade till mig hela 190 drömmar. Jag har gått i ett litet lyckorus sedan lördags, folk delade med sig av sig själva och vissa berättade otroligt mycket om sina liv och vad dem vill uppleva eller inte uppleva. Helt otroligt vad mycket ni alla gav mig, min tanke var ju att så ett frö hos er men ni gav även mig massa frön, TACK! ♥ Drömmarna som ni satte upp varierar, allt ifrån små saker till stora saker, gamla och unga delade med sig på flera olika språk, ett fantastiskt engagemang. Vissa som läste bland drömmarna som satte uppe tyckte jag skulle censurera vissa drömmar men jag har bestämt mig för att publicera alla, just för att det är deras drömmar även om jag inte håller med dem. Respekterar allas drömmar!
 
Vi kanske ses någon mer gång, för detta vill jag göra igen!
 


En av två drömmar jag fick på franska, om någon där ute kan franska så översätt gärna =)
 
Här kommer alla drömmarna;
  • Att min dotter Astrid får vara frisk alltid /Johan

  • Vill mest ha pappa /Astrid 4 år

  • Hoppa från ett flygplan

  • Lycka!

  • Ett långt o lyckligt, friskt liv med min älskade fru o son!

  • NO PIENSO MORIR

  • Ha varit delaktig till att fler får sina drömmar uppfyllda och att fler föds med en silversked i munnen som jag

  • Min dröm är att hitta en pojke och våga säga att jag älskar honom!

  • Bli rik

  • Vi drömmar om att få leva våra liv tillsammans ♥

  • Att göra livet bättre för minst en människa som har det svårt ♥

  • Inte ramla ner från ett träd =)

  • Få vara med i SLM

  • ♥ Att förbli levande som människa ♥

  • for equal marriage rights

  • Egentligen inte så mycket, vid min ålder och med det underbara liv jag levt, är jag rätt nöjd. Men skriva en bok om mig hade varit kul. /Tommy G

  • Innan jag dör vill jag bli författare och skriva femenist litteratur

  • En statsminister vid namn /Amina

  • Uppfostra en god människa

  • Bli en duktig musiker.. och lycklig! ♥

  • Känna lycka och frid

  • Påverka

  • Jag vill ha en ballong och en flagga!

  • Få chans att vara delaktig i något så mycket större än mig själv ♥

  • Innan jag dör vill jag bli mer självsäker i mig själv

  • Bo i ett varmt land

  • Jag vill bli självständig stark och oberoende som min pappa ville att jag skulle bli en dag.

  • Abocate for LGBT rights and fight the criminalisation of LGBT people in Africa - gay rights are human rights and must be respected by everyone *Brian Chanda*

  • BLI FÖRFATTARE!

  • Vill jag visa för min älskling hur mycket jag älskar henne genom att vi två blir ett ♥

  • Bli en känd sångerska, skådespelare, författare och bilda en fin familj med Mr, Right.

  • STANNA TIDEN ♥

  • Min dröm är en värld där det inte finns olika sexualiteter utan bara KÄRLEK

  • Lära mig spela trummor

  • Älska och förändra

  • * Bli rik * Krossa alla fördommar *Leva lycklig

  • I wish i could see one day a world without any diffrences and stigmatism without any wars and violence within peace, love, justic /Hamed

  • Hoppa fallskärm med någon jag älskar

  • I have had, have felt, all it could be possible to have from a life together with you. Love Sin, your Anna

  • Införa ett 3:e kön i svensk juridik! ♥

  • Att hjälpa andra att va sig själva

  • GÖRA SKILLNAD

  • See a gay wedding happen in Malta!

  • Må bra på riktigt - enda in i hjärtat

  • Bli superwoman ♥

  • Be more popular than Mother Teresa!

  • Hoppa fallskärm

  • Krossa patriarkatet!

  • Ha ett lyckligt liv med frihet och kärlek till alla.

  • Känna mig trygg i mig själv och inte oroa mig hur folk ser på mig

  • Vil jag opleve at AIDS forsvinde og alle bliver raske /Per København

  • Arbeta för att alla ska ha lika rättigheter och samma möjligheter oavsett vem man är. Gifta mig med min vackra flickvän.

  • Innan jag dör vill jag rädda världen ♥

  • Min dröm är att vara en god förebild för andra. Att skapa en god och kärleksfull värld.

  • FRISK OCH LYCKLIG!

  • Vara med i en film regisserad av Christopher Nolan.

  • Jag vill knulla tvillingar

  • ♥ LOVE ♥

  • Lära mig att älska mig själv

  • Bli pappa <3

  • Jag vill att alla människor ska ÄLSKA varann

  • Vill jag se min dotter lyckas i livet, och min fru helt frisk

  • Leva och ge liv åt nya liv

  • Live life to the max/no regrets Enjoy and find love & hapiness ♥

  • Leva livet med min Wajfi!!

  • Vill jag ha blivit omskriven i en bok! /Hana 20120901

  • Att alla värderas utifrån vem de är! /Visita

  • Känna att jag levt ett lyckligt liv /Malin

  • Åka en rundresa om värden. Lära känna många kultur och folk.

  • LEVA

  • Få ett kärleksbarn

  • Leve livet og ikke fortryøe noget

  • Hitta ett ställe där jag känner mig lycklig och trygg

  • Våga ta emot kärlek för att sedan kunna ge ännu mer ♥ ta reda på vad någon annan vill göra innan de dör....

  • Bli själsligt befriad

  • Berätta för Jaime ♥

  • Upplysa folk om att man med kärlek kan göra allt! ♥ Ge & ge & ge så mkt kärlek

  • Bli rik och åka runt i hela världen ♥

  • Att slippa dömas och vara FRI!

  • VARA FRI.

  • Yrke: Fängelsediakon alt ungdomsdiakon Kärlek: Gifta mig med Maria Personligt: Flyga luftballong, sova på Jukkasjärvis ishotell

  • FIND TRUE LOVE

  • Ligga med Evan Peters

  • Öppna ett bokcafé, med min älskade, i Thailand. (Vinna CF 50+) /DD

  • Följa med min älskling och öppna det där cafét i Thailand ♥ /PL

  • Uppleva allt som jag vill uppleva i livet

  • ...fördomsfri på alla plan ...ge ut mina dikter ...leva ett långt och lyckligt liv m. min kvinna

  • Flytta till Skottland och bo där, ute på landet, och ha många fina djur.

  • Skaffa familj och vara NÖJD med mitt liv!!! /MA

  • Jag vill åka till Japan!

  • Göra andra glada

  • Jag vill hitta kärleken!

  • Ha en häst!

  • Jag vill rik /Tcelf

  • Få ett långt liv många vänner ha rolig skratta mycket

  • Resa till Nya Zeeland och se en kakapo

  • Att jag blir en prinsessa. /Ebba 5 år

  • Ett litet barn

  • Duktig på att göra experiment /Simon

  • Att mina barn skall må bra /Susanne

  • Musiker Regissör Rappare Komiker Arkitekt Kläddesigner Skissa ”Mats Nordman” Leva Ha kul Pussas Göra allt jag vill göra (Listan blir för lång annars)

  • * Hitta den stora sanna kärleken och kunna leva i harmoni med varandra. *Göra världen mer accepterad för HBTQ människor. Det ska jag strida för /Love Jan-Erik

  • Jag drömmer om att vara med den jag älskar och få spela min musik för att uttrycka mig för världen.

  • Bli bättre i skolan.

  • Döda alla SNUTAR!

  • I would like to climb a big mountain

  • Att ”alla” slutar mörda och hata varann

  • Starta ett queerdagis //Emma Q

  • Att få massor med regnbågsbarn kompisar ♥

  • Jag vill bli förälskad

  • Att orka fortsätta våga!

  • Älska utan rädsla

  • Bo utomlands

  • Få ett barn

  • Barn och fru i ett hus på landet. /Tina

  • Göra världen till ett bättre ställe att vistas på.

  • Att simma som en fisk /Samuel 6 år

  • Finna den sanna kärleken

  • Att få jobba med något jag älskar.

  • Resa och se världen.

  • JORDEN

  • Jag vill kuna läsa koran jättebra.

  • Se patriarkatet och kapitalismen falla! ♥

  • Sluta bli krig i världen.

  • Båtluffa i Grekland helt ensam //Cathrin

  • FEEL COMPLETE.

  • TRÄFFA JESUS

  • Träffa Paris Hilton och gift /Deena.

  • Frihet att älska vem man vill!! ♥

  • Fred på jorden inga krig alltså

  • Akcepterad i svenskt samhället

  • Att vara nöjd - att ha det gött /Ann1

  • Fånga alla pokémon

  • Jorden runt

  • Skriva en bok

  • Bygga en flotte och segla nerför en stor flod

  • Att bli millionär

  • Att alla vågar vara sig själv /Maria Hansson Nielsen Transaktivist

  • Bli nöjd och lycklig

  • Jag drömmer om att alla skall få uppleva kärlek även om den inte stämmer med normen. Och att få leva länge med min Pelle /Bo

  • Kärleksfulla dagar livet ut med min Bosse /Pelle

  • Bli mamma och gifta mig med min flickvän i ett samhälle där INGEN höjer på ögonbrynen /Lotta 32 år

  • Få ett ordnat liv med jobb, ordentligt hem där jag kan rota mig, inte flacka omkring. Kärlek är även välkommet.

  • LEVA!

  • Göra världen till en lite bättre plats för alla människor att leva i. ♥

  • Skapa mitt paradis i naturen.

  • Uppleva en riktig vänsterregering och åka till Cuba (vänsterregering i Sverige)

  • Finna äkta kärlek, vänskap och lycka. Men också ett bra liv för min son!

  • Tysta ner mansgrisarna

  • Att leva här o nu o framåt

  • Feminism & socialism ♥

  • Leka

  • Jag vill gå till tosselilla

  • Att göra vissa saker som jag inte kunde göra när jag var ung

  • Jag vill gifta mig med min älskling

  • Leva mer hälsosamt

  • Få bättre självförtroende och självkänsla

  • Ja vill alla min familja kommer hit

  • Gifta mig med min älskling Tessi! /Malin

  • Gifta mig me min Malin ♥

  • I want to created a children assocation of charrity - and health organsation in Africa.

  • Få poliserna att sluta vara så maktgalna

  • Vill se min son växa upp och bli lycklig

  • Jag hoppas att min 7-åriga dotter får fortsätta vara precis så i balans och inifrån agerande som hon är nu! För min del önskar jag att jag ska bli bättre på de områden i mitt liv som inte är helt i balans och vara lite snällare mot mig själv! /Annika

  • Se alla leva i ett öppet & jämlikt samhälle

  • Leva i ett socialistisk värld

  • Äta glass

  • My wish to have lot of children to multiple, to world!!! And to have syspatic to humanbeen. Thanks.

  • Sprida KÄRLEK

  • Påverka

  • Gå ner i vikt

  • <3 Bidra till att alla ska få älska och bli älskade precis för de man är

  • Jag önskar ingenting jag vill bara vara lycklig ♥ //Marre

  • Leva livet fullt ut och vara lycklig

  • Leva lyckligt med den jag älskar

  • Inte ha några könsnormer

  • Hoppa fallskärm =)

  • Att vara lycklig att vara mig och med mitt liv ♥

  • MÅNGA RESOR

  • Jag vill surfa på havets vågor.

  • Bo i mitt eget hus o ha djur o barn o kunna leva på det jag älskar med dem jag älskar

  • Mera kärlek ♥

  • Flytta till Tyskland

  • Att min familj förblir lyckliga och friska

  • Leva lyckligt!

  • Finna någon att älska

  • Innan jag dör vill jag ha spridit så mycket kunskap vidare att ingen mer liten vov lever med människor som inte förstår dem. Samt att jag spridit sig vidare i en stoor ENOOORM ring på alla världens hav!

  • Att få en fru o 3 barn.

  • ...LEVA. Jag vill leva lyckligt med mina nära och kära runt mig. Jag vill leva länge så jag hinner med både vardag och semester. Jag vill leva leende och känna att jag njuter av det livet bjuder på. Många möjligheter bjuder livet på andra får man skapa själv, oavsett vilket vill jag ta vara på möjligheterma och leva livet fullt ut. Njut, ibland har man tråkigare men njut även av dem, se dem som ett sät att njuta av de bra dagarna än mer. Mitt mål i livet är att när det närmar sig slutet ska kunna titta tillbaka på innehållet och känna mig nöjd. Jag vill leva leende och jag vill kunna dö leende.



Här är nästa dröm som ni gärna får översätta åt mig =)
 
Ni får givetsvis fylla på med just era drömmar här, på min fb-sida eller maila mig på [email protected].
 
Återigen Tack till alla som kom och delade med sig av sina drömmar!!

Tack alla!

Tack alla som kom och delade med sig, fantastiska drömmar ni alla delade med er!! Blir alldeles varm i hjärtat :) så glad!!

Och tack till alla som trodde på mig så att jag vågade göra detta :)

Sammanställningen kommer i veckan beroende på hur jag mår imorgon efter kvällen/natten på Wonk :)


Kom och lämna era drömmar

Nu bär det av, mellan ca 13-17 idag tycker jag att alla som bor i malmö med omnejd kan ta sig till folkets park för att skriva ner sina drömmar hos mig :) kom kom!!


RSS 2.0