Peppande ord

Wordle: Untitled
 
Denna ska jag skriva ut och ha på något bra ställe till jag gjort en peppande tavla med bilder osv =) Klicka på bilden för att se den större =)
 
Tack Cornelia för tipset!! ♥
 

Välkommen

Välkommen alla nya läsare, sen jag skrev i Fnulans blogg så har det tillkommit fler regelbundna läsare =) Roligt att se.
 
Är det något ni undrar över så tveka inte att fråga =) Svarar på det mesta!
 
Har de senaste dagarna funderat på att göra en pepptavla till mig själv med före-bilder, förebilder, måbrafoton, citat osv =) Någon som gjort något liknande?

Tjejkväll med Femme

Igår var det tjejkväll med delar av Femme-gänget (Fnulan, Hannah och Marica) på MediaMarkt i Lund. När jag och Mariel kom så hade det inte kommit så många, men vi hittade Ann-Sofie och Cecce. Väntade på att få gå in och se hur de arrangerat det. Vi fick genast kramas med gänget och bli fotade. 
 
MIn fina vän Mariel som jag tog med på tjejkvällen ♥
 
Tyvärr hade jag fått på mig en skjorta som gick upp hela tiden, vansinnigt irriterande. Så om du besöker någon annan bloggare och ser någon som flashar sig så kan det vara jag ;) haha 
 
Min vackra Malin aka Fnulan! =) Världens goaste kvinna, 
hon ger så mycket kärlek och värd all lycka ♥
 
Vi bjöds på goda kycklingspett och annat gott =) 
 
Fick ännu en gång lyssna på underbara Samuel Gajicki, helt fantastisk röst. Det var musikquiz vid utlottningen av alla fina priser, jag ville såklart vinna något men jag är urdålig på musik.. eller rättare sagt var låtar och artister heter. Känner ofta igen dem men inte titlar. Men jag kunde en låt och vågade springa fram men tyvärr hade jag fel. Men jag vågade gissa, efteråt när jag insåg vad jag gjort fick jag först lite ångest men sen kände jag mig bara stolt. För några år sedan hade jag aldrig gjort det. Tack Samuel och Femme för er öppenhet och att ni gör att man vågar!!! 
 
Jag var hos BodyShop tjejerna och blev sminkad, blev så snyggt =)
 
Tommytott som fotade under kvällen lyckades fånga min sminkning på bild =) 
Jag och snyggot Tommy, som jag saknat honom ♥
 
När kvällen var till ända så fick vi en stor goodiebag med massa fina och goda saker.
 
Mobilskal XtrfyChoklad Fererro RocherAloeveradryck AloeveradryckBodybutter, 20 % rabatt, Testprodukter och presentkort på makeup kväll värde 600 kr BodyshopFebertermometer KönigÖgonskugga PalinaFri kommunikation 60 dgrTelenorHandvärmare OBH NordicaTuggummi Philips,  Ipad hållare & skoputs treLepsylC-skincareHårspray RöhnischFem fruktstänger Sinne & SmakRecharge pulver, 100 kr presentkort Joy-Lund, Frozen yoghurt Naked juicebar-Lund,  Tandkräm & resetandborste BrilliantSmileMobilskal NovaBok Rädda BarnenChoklad Lidl
Jag och Ann-Sofie avslutade kvällen på en uteservering och krängde god grekisk mat. Ann-Sofie är en fantastisk tjej som jag alltid skrattar helt galet med. Vi varvar lättsamt prat med djupa frågor. Tack för ett trevligt avslut på en underbar kväll =) 

Jag en inspiratör

Idag är jag Inspiratör hos Fnulan, det är en sån ära att få skriva ett inlägg hos henne och berätta min historia. Där finns saker som jag aldrig skrivit om här inne, så det är blandat nytt och gammalt för er trogna läsare. Här har ni inlägget om ni är nyfikna =)
 
Idag är en bra dag och att få avsluta kvällen som inspiratör gör den bara bättre! ♥
 
 

Dagens middag

Dagens middag bestod av kycklingfilé, sallad på majs, gurka, paprika, olja, vitvinsvinäger, salt, peppar och dill samt lite hemmagjord tzatziki :)

Vad åt ni? :)


Framtiden

Hur vill jag leva? Hur ska jag leva mitt liv samtidigt som jag toklängtar efter barn? Hur ska jag kunna gå ner 25 kg utan att fokusera på min vikt? Frågorna är många, finns ju inga direkta svar.
 
Funderar oxå på att låsa min blogg, är så trött på att behöva tänka på vad jag skriver för att jag vet att vissa läser min blogg och det inte känns bekvämt för mig. Samtidigt vill jag ju inspirera andra människor som jag inte känner ÄN =)
 
Tillbaka till min barnlängtan och min vikt. Jag mådde bra när jag åt hälsosamt och tränade 5-6 ggr i veckan men det sliter så mycket på mig och vår relation. Mannen fick ju på den tiden ta mycket av hushållsarbetet hemma och jag vill inte ha det så igen, känns inte bra för mig. Han behöver ju leva sitt liv och träna oxå.
 
Vill inte hamna i den ätstörning som jag känner kan vara på väg om jag inte passar mig och lyssnar på min kropp. Sen vill jag inte ha så ofantligt fokus på 25 kg som det blivit. Det är precis som om när det blir ett måste så låser det sig hos mig och jag kan inte hälsosamt eller träna som jag vill och mår bra av. Kroppen är finurligt!

Jag har insett att jag nog höll motivationen uppe för två år sedan pga all bekräftelse jag fick av alla för min viktnedgång och när inte den bekräftelsen kom längre när min vikt stannade och min vikt började gå upp så dog motivationen. Så svårt att skriva och jag inser hur stört det låter när jag läser det.
 
Känns som vanligt som om jag bara svamlar som vanligt. Men ni säger att ni gillar mina blogginlägg så fortsätter svamlar ;) haha

Utmaning

Idag vill jag att alla som läser detta tänker efter och skriver två bra/positiva egenskaper om sig själv, en själslig/psykisk/mental och en fysisk/kroppslig :) denna känslan ska ni sen bära med stolthet :) tro på er själva!!

Mina egenskaper är mina händer som jag tycker är vackra och att jag är empatisk :)


Plankan

Plankan är en svårighet för mig, det är för lätt för mig att stå och göra den på knä. Därför har jag börjat göra den på en fot eftersom jag inte kan använda vänsterfoten för att den gör ont igen efter mitt lilla löpförsök. Men att göra plankan på en fot är för svårt, orkar inte hålla alls länge. Så får ner och göra på knä men då känns det knappt. Klurigt det där.. får göra lite på knä och sen upp igen på en fot.
 
Har ni några förslag så tar jag tacksamt emot dem =)

Nya träningskläder

Har mått bättre några dagar nu och har äntligen hittat lyckan och glädjen i träningen igen.. det belönade jag med lite shopping =)  Vågar nästan tro att vändningen i mitt psykiska mående har varit =) Ännu gladare blev jag när beställningen från Ellos passade, brukar alltid vara något som är för smått =( Men allt passade perfekt!!
 
Den rosa tröjan, ett par svarta löpartights och de rosa strumporna från Ellos
 
Ett par svarta löpartights och de prickiga strumporna från Stadium
 
 

Testspringning

 
 
Idag testsprang jag foten, får se vad kvittot säger imorgon bitti när jag vaknar. Kändes bra medans jag gjorde det iaf, alltid något positivt =) Jag håller tummarna!
 
Vill börja springa igen, vill göra det alla andra gör. Svårt att disciplinera sig att inte göra det man tycker om för att foten säger stopp. Min kropp och hjärna skriver JAG VILL!!
 
Håll tummarna att kvittot säger godkänt så jag kan testa lite mer på onsdag.
 
Kommer inte våga springa på den under uppvärmningen för jag har känt de senaste att den gjort mindre ont när passet är slut. Det är säkert för att då är foten ordentligt varm.
 
Kan det vara så att jag faktiskt lyssnade på foten i tid denna gången och därför är rehab-tiden kortare? ;) Svaret blir förmodligen JA! =)
 
Åh jag mår så bra idag, märker ni det? =)
 
Jag med en bulgarian bag på axlarna förra sommaren =)

Mitt självförtroende

Det jag en gång hade har raserats som ni vet, men det är på väg på rätt håll. Jag kämpar med min självbild och mitt sätt att förhålla mig till mina känslor. Det är ingen lätt rond att gå mot sig själv men den måste genomföras. Jag måste slå undan de onda tankarna jag har om mig själv, det är inte förrän dess som jag kommer finna balans och verkligen gå ner i vikt. Jag försöker få bort fokus från min vikthets och göra det jag mår bra av, svårt när det finns vissa mörka tankar som sätter fälle-ben på mig. Jag har erkänt för mig själv sen jag började kbt att jag har en ätstörning, ett sockerberoende samt sjuka prestationskrav på mig själv! Bara att skriva det är svårt men för mig är detta en del av min rond jag måste slutföra, när jag skriver ner något för mig själv blir det så konkret. Min blogg - min terapi!


RSS 2.0