Vägning imorgon

som sagt, imorgon är det vägning och det känns sådär.. Har inte tränat en enda gång den senaste veckan. Får väl se vad vågen visar, har inte slarvat någonting i veckan förutom idag då jag åt en liten bit saffranskladdkaka och jag har inte ångest för den. Den var väldigt god och jag gjorde ett medvetet val. Tror mycket handlar om medvetna val och att man inte låter det gå över styr. Förr hade jag lätt ätit 3 stooora bitar.

Känner mig oerhört motiverad och jag vet att jag kommer lyckas. Har så himla många omkring mig som tror på mig och jag tror det är de som gör att man får sån motivation. Man vill visa alla att man kan lyckas.

Vet att jag borde gå efter måttbandet men vikten är ändå det som räknas och jag vet att om jag inte går ner i vikt en vecka så beror det på att jag fått mer muskler istället. Om jag skött mig med motion och mat dvs.


Har sagt det innan och säger det igen, skriv vad ni vill läsa om så ska vi se vad jag kan göra. Ni kanske vill fråga något om mig? vad är ni nyfikna på? =)

Vill inte skriva för mycket om mitt liv eftersom jag vill vara någorlunda anonym. Vissa av er därute kanske luskat ut vem jag är men jag bryr mig inte om det. Men jag behöver ju inte servera er min identitet på ett silverfat ;)


Kommentarer
Postat av: Viktoria | Marks största blogg♥

ja visst är den söt :)

2010-12-09 @ 22:02:27
URL: http://viktoriiaz.blogg.se/
Postat av: Therese

SV: vist är den fin, jag är helt såld på tekannan!Lycka till imorgon :) starkt av dig att dela med dig!

2010-12-10 @ 00:15:37
URL: http://fruhorn.com

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0