Bra träningspass

Idag kändes det riktigt bra trots att jag varit förkyld och pollen bråkar med mig. Förbättrade mig på många styrkeövningar =) Blir så stolt över mig själv när jag blir bättre =) Har mer och mer börjat älskar styrketräning, när man känner hur man utvecklas och känner att man blir starkare och klarar mer.
Känner mig mer och mer bekväm med att kolla i spegeln när jag tränar, känns inte helt hundra men blir bättre och bättre. Tror det är för att jag börjar se skillnaden.. som tex att jag har MIDJA =D inte jättemycket midja men den är där iaf.. inte in bland valkarna utan en riktig midja =) Haha

Dock tampades jag med skitsnack idag, jättejobbigt =( Men jag stod emot min vilja att bara gå därifrån.. dem ska inte vinna över mig och få bort mig från det där rummet som jag faktiskt, tro det eller ej, börjar gilla. Var några smågrabbar runt 18-19-årsåldern som trodde dem var coola inför kompisarna och snackade så jag hörde. Får ångest av att folk snackar om mig så jag hör, pga all mobbing som jag fick stå emot under skolgången för att jag alltid haft lite extra hull. Vill inte ha någons sympati men det är såna saker som sätter djupa sår i en. Och minsta lilla skitsnack gör att det som ligger djupt kommer upp till ytan. Tyvärr!

En underbar vän sa till mig för ett tag sedan, när jag berättade hur läskigt jag tycker fria vikter rummet är, att det är inte dem stora killarna som är läskiga utan de som är unga och kommer i gäng. Och så är det faktiskt, kände mig trygg när jag hade två bjässar mellan mig och de killarna som snackade skit =)


Kommentarer
Postat av: Madde

Försök att inte ta åt dig av skitsnacket, folk som inte känner en kan inte dömma en!

Duktig du är som tränar på så hårt, imponerad blir jag.

2011-04-11 @ 22:39:08
URL: http://schaferlyan.blogspot.com/
Postat av: Stattinskan

Folk som snackar skit bakom ryggen är inget annat än människor som inte har mod, kurage och råg i ryggen att våga stå för vad de säger. Så upp med hakan, ut med brösten, rak i ryggen ... det är vad skitsnackarna inte klarar av ...

Gomorron på dig :-D

2011-04-12 @ 08:09:30
URL: http://stattinskan.blogspot.com
Postat av: Helena

Vet hur du känner! Könner mig obekväm i muskelrummet oxå, och särskilt med småkillarna... men tänk såhär: de snackar troligen skit för att de vill leda bort uppmärksamheten från sig själva! tror att de är väldigt osäkra och hade de varit själva hade de säkert inte vågat gå in i muskelbyggarrummet!

Småkillar är inte roliga men man får försöka se ut som om man inte hör dem så tröttnar de

Stå på dig, du är ju där för din skull och du har ju märkt skillnad så alltså har du ju där att göra :-)

2011-04-12 @ 08:23:05
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: mufflo

Ställ dig över..........

2011-04-12 @ 09:38:59
URL: http://doggbloggen.blogg.se/
Postat av: JeiNyn

Men vilka idioter! Bara att försöka skita i dom och tänka att dom inte menade det utan bara skulle vara tuffa. Och kämpa på, för du är duktig!

2011-04-12 @ 10:19:43
URL: http://www.jeinyn.se
Postat av: Ulrika

Jag vet precis hur det känns, har hört det många gånger förr när jag var betydligt större. Ungefär som att de som är större än småfjantarna inte har rätt att träna och vilja må bra??? Tänk i stället på hur ofokuserade dessa småttingar är i sin träning (så är det i a f på mitt gym, de går och drar i någon maskin här, lyfter en vikt där, går mest och glor på andra och sig själva i spegeln...) och på hur fokuserad och målmedveten du är. Gissa vem som får bäst och mest långvariga resultat?!?!?! Kämpa på!

2011-04-12 @ 10:55:47
URL: http://jagskatill56kg.blogspot.com/
Postat av: Linn

Det är unga skitungar som inte vet bättre. Som inte kämpat eller gjort ett skit i sitt liv ännu. Strunta i dem, så gott du kan.



Du bevisade dig bättre än dem bara genom att vara där i rummet. KRAM!

2011-04-12 @ 11:41:47
Postat av: Lôtten

Man blir så ledsen... Usch.. MEN kanonbra av dig att låtsas som du inte brydde dig och fortsätta träna. Det kanske du inte hade gjort för några månader sen så det bevisar ju hur långt du kommit ?

Kram

2011-04-12 @ 12:17:21
URL: http://lottensplace.blogg.se/
Postat av: Nina

Man skall verkligen inte ta åt sig utan sträcka på sig och låta det rinna av en . Folk som pratar skit mår skit.

Visst ; det är inte kul men skitsamma alla får ha åsikter men låt det inte påverka dig ! Du är en fantastisk individ och det vet du !

2011-04-12 @ 13:01:09
URL: http://springamigsmal.blogspot.com
Postat av: Anna

HEj!



Kul att du lämnade en rad så att jag hittade hit!



Heja hälsar jag ! Gillar människor som har bestämt sig att våga och orka förändra!!! Heja :)



Anna

2011-04-12 @ 13:37:53
URL: http://www.omlivetiettskatbo.blogspot.com
Postat av: Christer

Pollen är jobbigt. Har redan ätit tabletter i en vecka nu,

2011-04-12 @ 13:48:34
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Markus

Som jag sa, du är antagligen starkare än dem på alla plan. De riktiga biffarna blir nog mer imponerad av en tjej som dig, de vet hur det är att kämpa. Deras kroppar byggdes säkert inte över en natt och dem vet vad som krävs både mentalt och fysiskt..

2011-04-12 @ 18:56:49
Postat av: Sofia

åh ja det känns så skönt efter allt är utsorterat! fin och peppande blogg du har!:)

2011-04-12 @ 20:40:28
URL: http://sockerfia.blogg.se/
Postat av: Sanna

svar Javisst var dom fina! Älskar pops kläder! :)

2011-04-12 @ 21:08:47
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: ansepanse

de finns överallt, det som pratar skit om andra, mitt bästa råd dig är att fortsätt som om du ingenting hört, fastän både de och du vet att du hörde, då slutar de säkert efter ett tag för då är det inte roligt längre

kramar

2011-04-13 @ 16:44:13
URL: http://kinaguld.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0