Behåring

Wow redan över 100 besökare idag och då har knappt kvällen börjat =)

tänkte skriva om behåringen som tyvärr kommer med min sjukdom, eller syndrom som det egentligen är, PCOS. Skrev ett inlägg om det i februari tror jag.. har mycket generande hårväxt på benen, låren, bröst, haka, hals, ansikte.. vet inte om någon annan tänker på det men det är något som jag bryr mig om och mår väldigt dåligt över. Vet att min övervikt kan spela in där oxå, min gynekolog säger att han tror att det kommer bli bättre när jag går ner i vikt och jag tror bannemig han har rätt.. tyckte häromdagen att det blivit mindre på delar av låren =) Blev helt lyrisk när jag insåg det =) på vissa ställen, fläckvis så är det knappt något =) Dock kunde kroppen valt ett annat ställe.. låren är ju inte det som bekymrar och ger mig mest ångest.. utan det är hakan och bröstet =( Det är inte jättemycket men det är tillräckligt..

Nu tänker ni att man kan ju göra laserbehandling för att ta bort det men det är inte det tyvärr. Har läst om så många tjejer som betalar flera tusentals kr för att ta bort sitt hår som kommit av PCOS men det växer ut igen. Så starkt är det manliga hormonet hos oss PCOS'are. Så man får leva med det liksom.. Alla hårborttagningsmedel hjälper inte, hittar inget som jag trivs med.. Finns det fler därute med detta problemet? Ge mig tips isf =) Ni andra får såklart oxå komma med förslag =)

Får hoppas att viktnedgången gör att det minskar på fler ställen är låren framöver =)


Kommentarer
Postat av: Madame Scandaleuse

Sv: Tack så mycket! :)

2011-03-31 @ 19:41:54
URL: http://priggles.blogg.se/
Postat av: Fnulan

En poppis tjej!!

Vad strongt av dig att berätta om dina hår! Jag skäms och mår skitdåligt men har förstått att det inte går att göra ngt åt det! Nu har jag kanske inte mkt, men det lilla skäms jag för!Tack för att du delade med dig!

2011-03-31 @ 20:02:34
URL: http://fnulan.se
Postat av: Malin I Form

SV: Hmm, tror det erbjudandet gäller till och med 3-4/4 typ så det är inte många dagar kvar :)

2011-03-31 @ 20:10:21
URL: http://maliniform.shapemeup.se
Postat av: elena cn

Jag har aldrig haft hårproblem men har upptäckt att jag faktiskt blivit hårigare nu när jag har gått ner i vikt...har kanske gått ner för mycket så att kroppen måste hålla värmen med hjälp av mer hår. Hoppas nu att det vänder för dig och att håren fattar att det är i ansiktet de ska försvinna;)

2011-03-31 @ 20:11:11
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men det låter som en nice helg, träning är sköööönt :)

2011-03-31 @ 20:27:50
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Trolltoka

Är liknande problem hos mig med pga min tid med lätt anorexia (vilket inte syns idag att jag haft!). Inte särskilt kraftig behåring men för mycket för att det ska kännas bra.

2011-03-31 @ 20:46:03
URL: http://trolltoka.blogg.se/
Postat av: Camilla

Sv: Ja den restaurangen är verkligen kanon. Så färska grönsaker och annat. Den ligger däremot lite gömd så man "går" liksom inte på den. Men lägg bara namnet på minnet så hittar du säkert.

2011-03-31 @ 20:52:05
URL: http://forstabulleniugnen.blogg.se/
Postat av: Frugan

Tack detsamma.

Ja hon va riktigt duktig idag :)

2011-03-31 @ 21:01:50
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Christian

Hej på dig! =)

Det är nästan värt att beställa bara en smartshake faktiskt, för de är verkligen grymma! =)Fitmeal säger du? Är det måhända en måltidsersättning? =)

2011-03-31 @ 21:03:28
URL: http://cdjfitness.blogspot.com
Postat av: Susanne

Va kul att du fått så många läsare. stort grattis och kram

2011-03-31 @ 21:20:05
URL: http://mittlivsomsusanne.blogspot.com
Postat av: Mita

Mycket behåring är väl nånting som vi kvinnor tycker är jobbigt och vill ta bort. Kan tänka mig att det blir ännu värre för dig. Såg att du hade mycket besökare,vad roligt,

Kram Mita

2011-03-31 @ 21:36:08
URL: http://mithasplace.wordpress.com
Postat av: tess

jag förstr att det känns jobbigt, men samtidigt så tror jag att det är ingen annan än du som ser det som ett problem. Jag tror inte att det är nån annan som tänker på det överhuvud taget.. :) Hoppsa ändå för din egen skull att det försvinner mer med viktnedgången så att du mår bättre själv, för det viktigaste är ändå att man mår bra med sig själv :)

2011-03-31 @ 21:41:20
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Hej sötnos, hoppas du har en bra kväll :)Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-03-31 @ 22:15:39
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Diana

åh tack! :)

det samma, vi får kämpa båda två med maten men på olika sätt ;)kram

2011-03-31 @ 22:29:27
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: åh tack söta du :D

2011-03-31 @ 22:40:55
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: JD | 65 kg ska bort!

i sidan på bloggen står det att ditt mål är 99 kg, är det slut målet. eller vill du ner mer sen? :)

2011-03-31 @ 23:15:15
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Nathalie "fotogalen" Andersson

Hej sötnos :) allt bra ?

2011-04-01 @ 01:22:57
URL: http://naattisplace.blogg.se/
Postat av: Att vara någons fru

Då ska du se att det säkert kommer minska på de andra ställen med snart!

2011-04-01 @ 08:22:56
URL: http://attvaranagonsfru.se
Postat av: Kicki

Jag har bekämpat min hårväxt ända sedan tonåren, har nog ärvt det efter min far! Dock inte i ansiktet, men övriga kroppen får genomgå rakning eller med hårborttagningsmedel varje dag sommarhalvåret! På vintern är det inte så noga... Jag kan förstå hur du känner! Kram

2011-04-01 @ 09:30:49
URL: http://kristiinamedtre.blogspot.com
Postat av: Husfrun

Låter jobbigt men jag håller tummarna att det minskar även på andra ställen också.

2011-04-01 @ 09:34:25
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Jobbigt! Jag vet själv att det inte krävs mycket hår för att det ska vara jobbigt. Jag har ju inte samma problem men däremot är allt mitt hår väldigt mörkt så har jättejobbigt med t.ex. hårväxten på armarna och i ansiktet osv. Jag har eg. inte mer än ngn annan, men mitt syns liksom väldigt mycket mer. Tyvärr blir det ju bara värre om man tar bort så man får försöka leva med det.Däremot ska jag när barnet är färdigbakat och viktnedgången är klar ska jag kosta på mig elektrolys eller liknande till överläppen i alla fall ;)Hoppas det ska ge sig för dig i ansiktet nu. Jag tycker själv att mitt minskade för varje kilo. På mig började det också med att minska på låren.

2011-04-01 @ 10:40:27
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Jobbigt! Jag vet själv att det inte krävs mycket hår för att det ska vara jobbigt. Jag har ju inte samma problem men däremot är allt mitt hår väldigt mörkt så har jättejobbigt med t.ex. hårväxten på armarna och i ansiktet osv. Jag har eg. inte mer än ngn annan, men mitt syns liksom väldigt mycket mer. Tyvärr blir det ju bara värre om man tar bort så man får försöka leva med det.Däremot ska jag när barnet är färdigbakat och viktnedgången är klar kosta på mig elektrolys eller liknande till överläppen i alla fall ;)Hoppas det ska ge sig för dig i ansiktet nu. Jag tycker själv att mitt minskade för varje kilo. På mig började det också med att minska på låren.

2011-04-01 @ 10:41:05
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Malin

Beror ju pa var man star i livet saklart och jag har inte tagit tag i det sjalv an men har tva kompisar med PCOS (det ar trist att man hor sa pass lite om det nar vi ar sa manga) som har markt stor skillnad gallande beharingen efter att de borjat ata de p-piller som rekommenderas for PCOS'are. Dena ena ater Dianette och den andra Yasmine och har bada uppleft en klar forbattring. Jag har ocksa last/hort att viktminskning ska kunna fora med sig en forbattring ocksa, jag har alltid hallt mitt BMI normalt sa sjalv kan jag inte kommentera pa hur pass sant det ar heller, tyvarr.Sa starkt av dig att ha tagit dig sa langt som du har! Klart det kommer ga hela vagen och jag tror helt klart att nar du kommit under 100-strecket sa kommer det ga sa bra sa att fortsatta lite till. Det kommer vara motiverande i sig. Lycka till! Som fellow PCOS'are sa hejar jag lite extra pa dig!

2011-04-06 @ 20:28:24
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Louise

Såg att du varit inne på vår blog, kul!

Tänkte bara säga att jag också är överviktig och har PCOS. Verkligen inte kul! Jag har mest ökad behåring på hakan ner mot halsen och på låren. Har provat både laser och epilering men det växer ut igen :-(

Gravid har jag iallafall lyckats bli med hjälp av Metformin som hjälper till att hålla sockerbalansen i kroppen i skick. Nu väntar vi nr 3 om 6 veckor :-)

Stort lycka till bantning och barnaskapande :-)

Kram

2011-04-17 @ 17:38:38
URL: http://www.familjenlagerfeldt.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0