megaångest

Imorgon ska jag träffa min nya pt Johan för andra gången och vi ska göra min andra hälsoanalys och jag har sjuuuk ångest inför det. Ska väga mig på en sån där våg igen.. usch.. känns inte alls bra.. har tränat som en tok men är ändå sjukt rädd.. som det varit nu så har det inte hänt så mycket på vågen även om jag känner mig mindre och smidigare. Men jag kommer bli så ledsen om det visar något annat på vågen =( Kommer tappa all motivation..

Är inte rädd för att någon ska skälla på mig men att folk ska tro att jag inte kämpar tillräckligt hårt.

Träffade Johan för en pt-timme för första gången i tisdags och han var riktigt duktig. Kändes jättebra och jag är nöjd att jag bytte, än så länge iaf. Hittade en blogg som han skriver i och det är mycket vettigt där. Men oxå mycket konstiga ord som jag inte förstår mycket av ;)

Håll tummarna för mig imorgon, känns som om jag behöver det!!

Barntankarna är framme oftare än jag vill, samtidigt vill jag satsa på mitt år i lifestyle. Svårt det där.. min allra högsta önskan är ett alldeles eget gryn. Nästan så jag börjar gråta när jag tänker på det..

Många hemska tankar i mitt huvud idag, har även ångest för att jag inte tränade idag eftersom jag inte kunde träna mer än powerwalks i helgen.. får inte låta det gå överstyr men har så svårt att hitta balansen =( Skev verklighetsbild man har ibland alltså.. =(


Kommentarer
Postat av: Susanne

Det kommer att gå bra ska du se, även fast vågen inte visar så mycket minus, så lär mätnngen göra det. Du har ju köpt nya kläder i mindre storlek. Jag håller tummarna.

Kram

2011-03-14 @ 22:30:08
URL: http://mittlivsomsusanne.blogspot.com
Postat av: fia

visst är det ett evigt kämpande,men du är inte ensam. Jag tycker du jobbar på bra du måste tro på dig själv. Och sug åt dig av de komplimanger du får. Man får vara stolt. Jag har gått ner 8 kilo nu och är jätteglad även om vägen fortfarande är lång till målet. Kram.

Postat av: Lilith

Hej!

Vad roligt att du hittade till min blogg, alltid kul med nya besökare! Tack för din fina kommentar! :)

Oj vad duktig du är, du har verkligen kämpat hårt och jag är säker på att det kommer att gå bra för dig! Håller tummarna och önskar dig lycka till! :)

2011-03-15 @ 09:59:07
URL: http://skogsdoft-havsbris.blogspot.com
Postat av: :)

Jag tror på ödet. Grynet kommer när du är redo.

2011-03-17 @ 08:13:26
Postat av: Linda V

Förstår att du är kluven. Kramar!

2011-03-17 @ 18:25:45

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0