Darrig kropp

Idag var/är jag trött som en gnu efter lite rumlande igår, det enda jag drack i alkoholväg var en Irish Coffee =) Den var väldigt god och drack med andakt så att den inte skulle ta slut =) Sov bara 5 timmar för jag var tvungen att gå upp vid 7 för att hinna äta innan Burnout, mår så jäkla illa om jag inte äter i tid så det var bara att kliva upp. Var inte jättetaggad för att träna eftersom jag var så trött men det var bara att ta tjuren vid hornen och gå till gymmet (ja, jag gick faktiskt =)) Gick faktiskt över förväntan, känns riktigt bra.. är dock helt darrig i hela kroppen, är rädd för hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon ;) Mina ljumskar håller på att ta kål på mig!! Men det är skönt att veta att man lever ;) Börjar inse att jag är ganska stark ändå.. visste inte riktigt det innan men efter dagens mitsövningar så börjar jag sakta inse att jag nog är ganska stark. Roligt =)
Fick tips av min pt att jag skulle testa kosttillskott mot mina sömnproblem och det är nog inte helt fel. Måste bara bestämma mig om jag ska köra på hans förslag ZMA eller vanligt tillskott av kalcium och magnesium. Har någon erfarenhet av ZMA? Googlade lite och fick fram gröna kapslar, känns läskigt att stoppa i sig. Men funkar det så är det ju värt det =) eller?

Fick även förslaget av många att inte träna på kvällen, jag jobbar mån-fre 7.30-16.30 så det är svårt att träna någon annan tidpunkt än på kvällen tyvärr. Jag pendlar dessutom 2 timmar om dagen ungefär. Ibland kan jag träna på morgonen och komma senare till jobbet men det känns inte bra att det händer för ofta även om mina underbara kollegor säger att det är ok.

Glöm inte min tävling, klicka här =)


Kommentarer
Postat av: Lôtten

Dom gröna såg läskiga ut :) Men om dom gör nytta spelar ju färgen mindre roll !!! Bra jobbat att även gå till träningen, det införde jag med, fast jag cyklade. (innan mitt ofrivilliga uppehåll nu då )Vardagsmotion är inte fy skam.

Kram och ha en skön lördagskväll !

2011-05-28 @ 17:23:24
URL: http://lottensplace.blogg.se/
Postat av: ✫Familjen Bus✫

Hej!Tack för kommentaren :)mysig blogg du har, härligt kämpat med vikten! Hoppas du klarar ditt mål fram till November :) Många kramar

2011-05-28 @ 17:58:09
URL: http://familjen-bus.com
Postat av: Beate

Strongt jobbat tjejen!!! Å du träningsvärk är den bästa värken som finns. Minns den så väl, speciellt efter en riktigt mördande målvaktspass. Njut av den, jag gjorde det iaf, men så är jag ju lite masokist...

2011-05-28 @ 18:32:15
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Jonnie

haha de va så lite så :)

2011-05-28 @ 18:48:15
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Milla

Svårt att låta bli att träna sent om man jobbar så långa dagar men jag gissar att man har ganska mycket adrenalinflöde efter träningen. Kan vara svårt att somna då.

Hoppas det löser sig på bästa sätt.

Ha en fin lördag.

Kram

2011-05-28 @ 20:00:19
URL: http://bymecamkar.blogspot.com
Postat av: Västgötskan

Härligt, men jobbigt att vara sådär darrig! :-)Ursäkta, jag kanske har frågat detta förut, men vad exakt gör ni på "burnouten". Vad är det för övningar?Kram V!

2011-05-28 @ 20:03:54
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com
Postat av: Linda

Hoppas du inte får för mycket träningsvärk. Jag är redan öm i kroppen efter dagens pass :-)

Så det lär kännas i morrn...hoppas darret försvinner och att du får en fin kväll :-)

2011-05-28 @ 20:09:46
URL: http://www.familjenasp.com
Postat av: Smulan

Men de var väl färglada och fina ;o) Jobbigt att inte kunna somna, dessvärre har jag inget bra tips... Kram

2011-05-28 @ 20:23:06
URL: http://smulan-bornundersaturn.blogspot.com/
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Fast för sambon så kvittar det när han tränar. Han har ändå sömn problem tyvärr.Hoppas du hittar något som hjälper!

Kram

2011-05-29 @ 14:34:08
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0