Vad hände?

Vad fasen hände idag egentligen? Hade varit och handlat.. helt plötsligt stod jag och åt ur en naturgodispåse och inte var det nyttiga nötter utan de överdragna med choklad. Började inte tänka förrän jag ätit upp =/ Hur kunde detta hända? Är det den stundande mensen som ställer till det? Ska försöka att inte ha ångest för detta "misstag" utan verkligen undvika det i fortsättningen.
Kom direkt ifrån spinningen där jag svettats ut mängder med kalorier, det gör mig ännu mer förbannad. All den träningen helt förgäves =( Men det är för sent nu..

På tal om mensen, den är sedan 3 månader tillbaka regelbunden med 28-30 dagars cykel. Detta är så ljuvligt för mig, låter väldigt märkligt och känns konstigt att säga att det är ljuvligt eftersom man försökt få ett gryn i 3 år. Men det är så skönt att ha en normal regelbunden cykel och jag tror även att jag ägglossning varje månad. Kanske min pcos har blivit bättre i och med viktnedgången eftersom jag helt plötsligt har ordentlig mens. (På bilden bredvid ser man skillnaden mellan vanliga äggstockar och hos oss som har pcos.) Det bådar gott för framtiden när vi ska börja bebisverkstaden på riktigt igen. Ni som hängt med i min blogg vet att vi tidigt i våras bestämde oss för att vänta med grynet till jag är klar med Lifestyle by Actic. Detta är min tid och vill inte förlora tid jag inte får igen. Vi skyddar oss inte så om det skulle visa sig att vi väntar ett gryn så är det jättevälkommet och önskat =) Men vi försöker inte aktivt längre. En stor sten föll ifrån mina axlar när vi beslutade detta.


Kommentarer
Postat av: anna

gå inte och ha ångest för det! snedsteg kan alla göra ibland, bara att köra lite extra hårt på gymmet nästa gång :)sv: jag ska försöka! har roliga saker inplanerade till helgen så det känns kul!

2011-05-31 @ 22:49:57
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Nenna

En gång är ingen gång. förmodligen behövde du dom dör nötterna- var dom goda?

sv. Tack för fina ord! Kämpa på du med! Heja dig!

Kram!

2011-05-31 @ 22:58:18
URL: http://blogg.amelia.se/thelifeofnennan/
Postat av: Frederica

Ääh, choklad är också nyttigt ;) För själen!Det sägs ju att kroppen mår mycket bättre bara av att gå ner lite grann i vikt, så antagligen är din kropp väldigt nöjd nu ;)

Och då blir det snart ett gryn tror jag :) Håller iaf tummar och tår för det! Att bli mamma är guldvärt, önskar dig den lyckan <3Kramar!!!!

2011-06-01 @ 00:48:31
URL: http://ljuvligtvitt.blogg.se/
Postat av: Milla

Vad härligt att mensen återgått till en ordentlig cykel och visst får man väl tycka att det är toppen särskilt då man vill att ägglossning och små gryn ska kunna bli till.

Skönt att släppa taget om "passa-in-ägglossnings-sex", även om syftet är gott så kan det ju kännas lite oromantiskt till sist.

Jag hoppas jag inte sårar dig med min rättframhet men det är ett ämne som står mig nära.

Ha en fortsatt bra träningsdag och njut av att livet går åt rätt håll.

Massor av kramar ,Milla

2011-06-01 @ 07:59:34
URL: http://bymecamkar.blogspot.com
Postat av: n00bis

Din kropp behövde naturgodis. Nu är det uppätet. Blicka framåt. Fokusera på att du var på spinning =) pepp pepp

2011-06-01 @ 09:00:44
URL: http://overviktig.blogspot.com/
Postat av: Västgötskan

Vad härligt att din kropp verkar kommit i "fas"! :-)Nu är jag ingen expert på pcos men den kan väl delvis orsakas av övervikt?

Ja, små gryn är alltid välkomna (även om inte sambon skulle hålla med mig). Ha ha!

2011-06-01 @ 11:31:24
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Vad härligt att höra att den är så regelbunden! :)

Plötsligt så händer det!

Kram!

2011-06-01 @ 12:28:00
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/
Postat av: Barnens Hjältar

Men det är nyttigt att unna sig något ggott någon gång, det blir så hysteriskt med hälsotänket annars :-)

Ha en fin dag!

2011-06-01 @ 15:00:06
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Lôtten

shit happens... men träningen var ju inte förgäves, för utan den hade det känts ännu värre !!Nya friska goa tag i morgon... Kram

2011-06-01 @ 19:13:51
URL: http://lottensplace.blogg.se/
Postat av: s

pcos har jag också.. hade "bara" pco tills för 9 månader sedan då tillkom s:et.. så nu ska jag gå ner till normalvikt en gång för alla, men först ska dom 17 kg bort som jag gick upp på 9 månader. Lycka till i jakten på grynet :)

2011-06-02 @ 08:40:01
URL: http://superhjaltinnan.blogg.se/
Postat av: Mima

Hej!

Tack! Visst är det väl så!=) Måste va så! Haha...Vad är en pcos? Själv har jag bara en äggledare (har opererat bort den andra).Kram! /Mima

2011-06-04 @ 23:12:08
URL: http://mammamima.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0