Personlig tränare

Har fått många frågor om varför jag har personlig tränare (PT), hur det är och vad man gör. Ska försöka svara på det i detta inlägg.

Ville ha en PT men insåg att jag aldrig skulle ha råd med en. Jag fick tips om lifestyle av en PT på mitt gym, gick på ett sk "kvartsamtal" som gick ut på att prata om vad lifestyle innebar samt att man gjorde en BIA-mätning. 52% fett!! Ville gärna gå med i lifestyle men hade inte råd, en vecka senare skadar jag mig i jobbet och får pengar för det! Visste direkt att vart jag skulle lägga dem :) lifestyle med 10 PT-timmar!!

Fick först en kille som jag inte trivdes så bra med. Efter ca tre månader så tog jag mitt mod till fånga och bad om att få byta PT. Började ha Johan som PT istället, kände mycket bättre direkt. Johan lyssnade på vad jag ville och kändes seriös. Jag har haft 6 st av mina PT-timmar med Johan, har använt dem till att lära mig styrketräningsgrunderna bland frivikter, boxteknik och cirkelpass. Jag har fått tre st styrketräningsprogram samt kostupplägg.

Fick frågan om det inte var pinsamt att ha PT men det tycker jag absolut inte, tvärtom! Man ska vara stolt och glad för att få träna med en PT, skulle aldrig ångra att jag valde det programmet inom lifestyle.

Jag skulle rekommendera alla som vill uppnå något med sin träning, oavsett om det är viktnedgång, stabilisera kroppen, viktuppgång, tävlingsmål, att skaffa en personlig tränare. Jag har fått resultat som definitivt hade tagit längre tid att uppnå egen hand. Har ni möjlighet så skaffa er en PT =)


Kommentarer
Postat av: mickis

Det låter som en dyr men riktigt bra grej att ha en egen PT :-) Bra att du vågade byta, annars kanske du hade kastat dina pengar i sjön...



Du är superduktig tycker jag :-)



Ha en härlig onsdag!

Kram

2011-11-30 @ 08:03:38
URL: http://mermickis.blogspot.com/
Postat av: Tackan

Låter som en mycket bra investering i sig själv :-) Kanske finns det möjlighet att kunna prioritera det längr efram för min del.

2011-11-30 @ 08:51:24
URL: http://farhuset.blogg.se/far
Postat av: Annelie

Inte bra att du skadade dig. Men man kanske kan säga tur i oturen? Förstår att det är bra med en PT, en bra investering och yttligare en spark i baken att fortsätta :)



Ha det så bra

Kramis

2011-11-30 @ 09:28:51
URL: http://aky.se
Postat av: william

det är ju superbra med egen tränare:D då blir man typ tvingad att gymma & ta i;D



SV; Naw tackar så mycket:D

Vad tycker du om mina "black & white girl" Modell bilder som jag har tagit:D?

2011-11-30 @ 09:47:31
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: Johan

Tycker det låter kanon att du trivs så bra med det! :)



SV: Ja, det är jättefint! Kärleken är det finaste och mest dyrbara vi har, den ska vi vara rädda om och vårda väl. Men jag ska inte förneka att den kan göra fruktansvärt ont också. För ganska exakt ett år sedan nu mådde jag bokstavligen skit. Det tog ett år att komma över det, men nu är jag back on track igen och detta känns helt rätt! :)



Kram

2011-11-30 @ 13:17:10
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Lôtten

självklart är det super med en PT... han / hon peppar, stöttar, tröstar, och säger ifrån på bästa sätt när man vacklar !! Underbart för dig ! Kram

2011-11-30 @ 14:14:36
URL: http://lottensplace.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Får jag fråga vem det var du fick? :)

Kram!

2011-11-30 @ 16:19:29
URL: http://www.sojkasframtid.com/
Postat av: Malin-Charlotta

Personlig tränare är en fantastisk uppfinning om man hittar en som man fungerar tillsammans med.



Klokt du bytte när det inte kändes bra :)

2011-11-30 @ 17:48:06
URL: http://malin-charlotta.blogspot.com
Postat av: Tomtan

Synd att de är så dyrt.....

Postat av: Västgötskan

Jag är lite avis på dig. Jag önskar verkligen att jag hade råd med en PT som kunde stå och skrika så jag körde skiten ur mig. Särskilt i löparspåret, för jag tror det är där jag själv ger upp för lätt... :-P

2011-11-30 @ 20:07:01
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Postat av: Sofia

Man skall använda sig av alla möjligheter som finns och all hjälp man kan få till att nå dit man vill så självklart gjorde du helt rätt i att använda dig av en PT!!

2011-11-30 @ 21:56:51
URL: http://soufih.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Låter helt grymt bra och är innerst inne en liten dröm jag har. Skulle så himla gärna vilja lära mig lite mer än bara maskinerna. Tyvärr finns inte de pengarna sålänge jag är mammaledig och inte heller sen när jag pluggar. Så det får ta den tid det tar. Däremot SKA jag (oavsett om jag nått målvikten eller inte) testa några vändor när jag fått jobb. Även om jag nått min vikt är det ju så värt med variation i träningen :)



Härligt att du fick loss lite pengar och kunde infria den önskningen i alla fall. Verkar ha gjort underverk för en redan underbart duktig tjej som dig! Kramar

2011-12-01 @ 12:14:42
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: 113

Har precis skaffat mig en. Skulle vilja ha en "johan" men jag fick en "m" och jag vet itne om hon är ritkigt bra för mig än, hon känns lite stel! men vi får se!

2011-12-01 @ 14:47:04
URL: http://hundratrettonkilo.blogg.se/
Postat av: Tinefis

När jag skrev upp mig på gymet fick man 2 gratis PT pass. De var skitbra! Blev så peppad och pushades tills jag nästan spydde. Men resultat blev det! Nu har jag helt kommit ut ur rutin. =o( Måste komma igång igen och om jag kan får ett bättre jobb med bra betalt, då ska jag skaffa PT igen. =o)

Kram

2011-12-03 @ 01:09:36
URL: http://tinefiskrivnaord.wordpress.com

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0