Training day - Olympen

Så jäkla nöjd med training day och att jag kunde fullfölja dagen galant utan några (större) problem.

Började försiktigt med Power, kände efter i kroppen hur den tog träningen. Märkte knappt av förkylningen alls, jag hade varken feber eller ont i halsen och hostan gjorde sig bara till känna en gång på en timme. Så det är jag nöjd med. Power är en skön träningsform men jag reder inte alls att göra knäböj med stång, jag faller alldeles för mycket framåt när jag har stången på axlarna.

Efter en kort paus så var det Box som stod på tur.. med Johannes och en annan snubbe som instruktör. Jäklar vilket bra boxpass. Jag fick till så bra styrka i mina slag, det är nog bästa boxpasset jag gjort hittills. Kändes som om jag hade riktigt bra teknik i lördags =) Det var ett roligt och utmanande pass, precis som jag tycker om. Längtar till torsdagens boxpass så att jag kan kötta igen =)

MJ-dance av Johannes blev det innan nästa pass. Han är så grymt duktig på det han gör, riktigt skicklig är han på det han gör. Det ser så lätt ut men skulle jag göra det så hade jag sett ut som en galen flodhäst =) HahaSista passet för dagen för min del blev något som hette Actic training circuit med Johan och Maria som instruktörer. Det var ett cirkel/crossfitpass, riktigt jäkla bra var det. Jag tog verkligen slut på de sista krafterna och hade ändå skoj fast jag mest av allt ville dö. När energin tog slut så blev jag tokillamående, och då hade vi 1,5 varv kvar att köra. Så det var bara att bita ihop och köra på =) Ville bara ge upp men då hade jag mått så dåligt av den anledningen. Det vi fick göra var att göra en ryggövning med hjälp av sk TRX-band, benlyft, dips, bicepscurl, svinga med tjocka rep, trusters (en sorts knäböj med stång) och kettlebellssving. Jag kan säga att efter det passet så fick jag försmak för TRX och kettlebells, känns som roliga och bra träningsformer.

Lunchen var en kycklingsallad med risoni, grönsaker och någon tomatsalsa. Det var riktigt gott efter tre hårda träningspass =)

Skulle egentligen kört två pass till sen men jag skulle iväg på annat galej =) Längtar redan till "vår" training day på Södervärn den 22/10, boka upp den dagen så syns vi där =)


Kommentarer
Postat av: Annelie

WOW vad duktig du är! Kul att du kunde göra den trots förkylningen, härligt :D

Kan tänka mig att du har lite träningsvärk nu? ;)KramarSka försöka hinna med awarden idag, har inte glömt den :)

2011-10-03 @ 10:15:41
URL: http://aky.se
Postat av: AnnaPanna

GRYMMASTE DU!! GO!!KRAM

2011-10-03 @ 11:43:32
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: fialia

Tycker du e så duktig jag har har löst kort och har varit iväg ett par ggr men får inte upp "farten" att komma iväg oftare.

ha de Fia

2011-10-03 @ 15:17:00
URL: http://fiafia1.blogspot.com
Postat av: Tomtan

WOW!!!!! KAn inte säga nått annat än WOW!

Postat av: ansepanse

jag säger som alla de andra WOW :)

kramar

2011-10-03 @ 19:04:40
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: carina

Du är bara för toppen :)

Kramen på dig♥

2011-10-03 @ 19:30:49
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com
Postat av: soffie

håller med övriga här WOW va du är duktig:)

2011-10-03 @ 19:52:29
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Maria

Tre pass !!! Det var inte illa.

Det finns verkligen så mycket olika träningsformer . Nu provar ju inte jag dom ;) Promenader fungerar bra för mig . Men min man (53 år) provar på allt möjligt . I dag var han och äldsta dottern på spinning . Förra veckan var han på något nytt för honom , crossfit .Genom hans jobb (gruvarbetare) har dom förmånen att träna gratis en massa olika .

Kram ♥

2011-10-03 @ 21:37:01
URL: http://mariaikos.blogspot.com
Postat av: n00bis

Jejj! She's back ^^

2011-10-04 @ 01:17:50
URL: http://overviktig.blogspot.com/
Postat av: charlie

va roligt gjorde du den dagen tillsammans med katta?SÅ JA!! Man skall ha sådan träningvärk så att dt e omöjligt o ens kissa hahhaha. Brukar va så när jag tränar riktigt bra

2011-10-04 @ 19:36:46
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0