Training day - Olympen


Nu blir det en liten presentation av gårdagens training day =)

Dagen började såklart med Goodiebag innehållande handduk, celsius, en vecka friträning, en tidning, nyckelband och en bar.

Jag var inte med på första passet så jag ställde mig och tekniktränade lite kettlebellsmoves som Johan visade mig sist vi körde. Tycker det är roligare och roligare, men Johans kettlebells är "bekvämare" än dem som finns på Olympen.

Sedan blev det att boxas med en kär kollega, det var hennes första boxpass och hon var lite nervös men jag tycker hon gjorde jättebra ifrån sig. Jag inser att jag saknar och älskar boxen väldigt mycket. Hade oerhörd kraft i slagen fast jag inte kör regelbundet nu för tiden =) Känns skönt att man inte tappar jättemycket teknik fast jag inte uppehållit den på ett par månader. Det var ett intensivt men roligt pass, fast det visste jag.. med två av de bästa som instruktörerna =) Svetten var påtaglig!!

Som om det var slut på svett? Nejdå.. på nästa pass så sprutade svetten ännu mera =) Det var sk Ultimate Training =) Det är cirkelträning med 45 sek aktivitet och 15 sek på dig till nästa övning. Riktigt roliga övningar en del, ledarna var duktiga! Kanske man skulle köra lite Actic Training circuit, som detta pass heter på ordinare schemat, på Olympen =)

Lunch stod näst på schemat, en surdegsbaguette med tomat och mozzarella.. det var gott men väldigt mycket bröd och lite innehåll.

Avslappning här näst, dagens sista pass.. Heart Flow Yoga, jag blev frälst.. skulle denna yoga finnas på mitt gym så skulle jag definitivt gå på den =) Första yogapasset jag varit på som jag inte blir frustrerad och får ångest, ledaren var oerhört tillåtande och jag kände stor tillit. Detta passet var verkligen balsam för själen, ute i sols varma strålar under klarblå himmel och barfota, kan det bli bättre?! Vill hitta en liknande yoga som denna i Malmö =)


Jag kunde inte vara med på sista passet heller pga foten. Men det var ändå inget sådär som jag absolut ville gå på, som tur var =)

Kommentarer
Postat av: camilla

det låter så roligt med sånna där träningsdagar:Dha en bra start på veckan:D

2012-04-16 @ 09:02:47
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Sojkas Framtid

Du är så jäkla grym att det finns inte!! =D

2012-04-17 @ 16:18:59
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Västgötskan

Åh, det lät som ett underbart yoga-pass! lite avis :-DKram!

2012-04-17 @ 19:35:07
URL: http://rundarocksaenform.blogspot.se
Postat av: Znogge

Lät verkligen som ett toppenpass den yogan!

2012-04-17 @ 21:20:45
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Frugans viktiga resa

Kettelbells träning är jätte kul och grymt bra :)

2012-04-18 @ 09:41:09
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: nina

Låter utkik med sånna dör träningsdagar! :)) yoga har jag aldrig provat faktisk, ingen sort alls :/Ha en trevlig dag! Kram

2012-04-18 @ 14:29:25
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Joline

Wow, vilket flow!

2012-04-18 @ 21:19:55
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Postat av: Stolt mamma till två

Härligt det lät! :-)

2012-04-19 @ 10:55:20
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0