cykling

cyklingen förra veckan gick superbra, förvånansvärt lätt var det faktiskt. kommer nog göra om det någon mer gång :) fick inte ens träningsvärk dagarna efter, kände mig lite trött i benen men inget ont någonstans :) förutom i underredet, inte rumpan utan underlivet. min anatomi där nere är inte den samma som den var innan viktnedgången, så där fick jag lite skav.. allt förändras i kroppen vid en viktnedgång!!

var så stolt när jag svängde upp hemma vid huset och parkerade cykeln på "sin" plats :) tänk att jag, emma, klarade av att cykla 2,5 mil?! ni som känner mig vet att detta var en prövning på många sätt, för fem år sedan lärde jag mig cykla på nytt (och ja, har man en gång lärt sig så kan man) efter 12 år av cykeln.

uppfylldes av eufori och när jag tittade på klockan och insåg att jag suttit på cykeln i 1 timme och 45 min.. kändes som max 1 timme!
vilka vyer jag fick se och uppleva som jag inte får annars :)

får ni känslan av att ni vill testa något så gör det! det värsta som kan hända är att du måste testa igen :)

min räddning på cyklingen var att min man tagit bilen denna dagen så att han kunde hämta mig om cykeln pajat men annars fick han inte hämta mig hade jag bestämt mig för!

Kommentarer
Postat av: Erikas LCHF till vardag och fest

Bra gjort! Jag drog mig länge för att börja jogga... trodde att alla som såg mig skulle skratta. Men så en dag bara gjorde jag det. Och det kändes jätteskönt att faktiskt komma iväg (även om det var skitjobbigt).

Bra att ha bestämt sig innan också för att "bara" använda bilen om cykeln går sönder. Då är man inställd på att faktiskt cykla och kan inte komma med dåliga ursäkter.

/Erika

2013-08-14 @ 10:14:07
URL: http://vardagfest.blogspot.com
Postat av: The one and only Nettan

Så jäkla duktig du är.

Det där med att våga är ett hinder man måste ta sig över. Har precis lagt ut bilder på mig själv i bloggen, i sportbh och trosa, som jag tog när jag började min kamp mot kilona och hur jag såg ut nu i veckan. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle våga göra något sådant. Längtar till jag får lägga ut när jag är färdig, är ungefär halvvägs nu. Hoppas det är ok om jag lägger en länk, bara för att jag är så stolt:

http://rosadrakar.blogspot.se/2013/08/idag-blir-det-naket-hud-och-pinsamheter.html

Jag blir så inspirerad av dig.
Stor kram / Nettan

2013-08-14 @ 15:24:00
URL: http://www.rosadrakar.blogspot.com
Postat av: mickis

BRA KÄMPAT!!
Vilken härlig natur du cyklade i :-)
Jag KAN cykla men min värk sätter stopp för det tyvärr.. Blir illa däran efter på många ställen från midjan & neråt.... Förr cyklade jag jämt, det är bra motion :-)

Kram

2013-08-14 @ 23:15:37
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: ERIKA ENROTH

Åh vad roligt!! =)

2013-08-15 @ 11:05:41
URL: http://erikaenroth.com/
Postat av: Emma

Härligt, jag älskar att cykla men har inte kunnat direkt när man har en liten. Men det ska bli ändring nu :)
Kram

2013-08-20 @ 00:01:38
URL: http://www.nattstad.se/emmacaroliina
Postat av: ✫ Fru Eriksson

Så härligt att cykla & så vackra foto/Kramar Annmi

2013-08-20 @ 15:27:54
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: mittilivetochjag

Bra jobbat! :-)
Själv har jag en extra silikon"sadel" på min sadel men inte hjälper det mot skav. Så obehagligt! Jag får ont efter tio minuter. Jag önskar att det fanns bra damsadlar som är rätt formade efter kvinnor. Jag har letat ett tag efter det.
<3

2013-08-20 @ 19:29:21
URL: http://mittilivetochjagdotcom.wordpress.com
Postat av: Lotta

Härligt jobbat! Jag skulle också väldigt gärna velat cykla men nu har jag inte ens någon cykel o avskyr att sitta på en cykelsadel. Tror dock att det kanske får bli en investering o en kamp att övervinna eftersom min sambo älskar att cykla o det hade varit roligt att kunna gör detta som en familjegrej... Nya tankar i mitt huvud och tack för att du inspirerar... Ps. Jag får också ont i underlivet när jag cyklar!
Hälsn Lotta

2013-08-21 @ 05:10:01
URL: http://www.viktinfo.wordpress.com
Postat av: Suzan

Stolt över dig!

2013-08-21 @ 13:22:43
URL: http://icanrestwhenimdead.com/
Postat av: Emelies viktresa mot 65 kg

Superbra jobbat!! Det var ingen dålig cykeltur det där :)

2013-08-21 @ 17:17:56
URL: http://mot65kg.wordpress.com
Postat av: Anneli

Men du - där får jag också alltid ont när jag cyklar!! Byt sadel var rådet jag fick på cykelaffären. Och ja,lite bättre blev det, men inte helt bra.

2013-08-30 @ 06:23:06

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0