Att bryta ihop

Att våga bryta ihop i svåra stunder och tillåta sig att vara arg/ledsen/besviken osv är en styrka som jag lärt mig att uppskatta hos mig själv. Jag får vara svag ibland, det är en del av mig att tillåta mig det. Emma förut hade aldrig tillåtit sig att vara det och hade inte pratat om det med någon, utan gått runt och varit ledsen. Förut var det en svaghet att vara svag men jag har insett att våga vara svag är en enorm styrka. 
 
Vågar ni visa er svaga? 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tommy

Jag ser inte det som att vara svag, utan att vara mänsklig och en styrka.

För för mig är det en stryka att våga visa känslor.

2014-02-05 @ 08:47:12
URL: http://tommytott.se
Postat av: Lotta

Ja, jag har lärt mig att göra detta. Det är svårt men en väldigt viktig sak!

2014-02-06 @ 09:10:58
URL: http://ww.viktinfo.wordpress.vom
Postat av: Tackan

Jag tror att jag har valt vissa personer som jag kan bryta ihop inför utan hämningar. Sen kan jsg bryta ihop " offentligt " relativt ofta och ärligt men samtidigt finns ett skikt en skyddande hinna som bara vissa kommer bakom.

Jag delar gärna med mig av mina misslyckanden min vardag min verklighet men samtidigt har jag ju valt att blogga anonymt .

Men jag ser det som en styrka att våga visa sin själ då och då

2014-02-07 @ 19:16:09
URL: http://farhuset.blogg.se/far/
Postat av: Anna

Hej!Jag vill bara lämna en rad och berätta två saker: Dels känner jag mig ganska säker på att jag har träffat samme läkare som du beskriver (Tord) och jag håller med dig: en fantastisk person! Även för mig betydde hans ord och hans bemötande mycket. Det andra jag vill säga är att jag hejar på dig! Min man och jag har en dotter som kom till genom ivf (och genom kärlek så klart!) och jag kämpar nu med vikten för att vi ska kunna göra syskonförsök och se om någon av våra fyra eskimåer i frysen kan bli till ett syskon till vår tös. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver om hur man pendlar mellan hopp och förtvivlan och hur det påverkar motivationen och drivet i viktminskningen men också i livet i stort. Precis så var det för oss inför att vår ivf lyckades och vi fick vår flicka. Jag känner så klart igen det även nu, när vi försöker få syskon, och längtan är väldigt stor nu också men det går så klart inte att jämföra med hur det var förut. Jag vill att du ska veta att jag håller tummarna för er och att jag är imponerad över dina framsteg. Kämpa på och stort lycka till! Kramar Anna

2014-02-08 @ 09:12:30
Postat av: mickis

Det är en styrka att kunna känna sig både liten & ledsen :-)
Bra att du klarar det idag...

Ha en fin måndag!
kram

2014-02-10 @ 13:55:20
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: Linda Svensson

Finaste finaste Emma ❤️

2014-02-12 @ 21:57:05
URL: http://thestoryoflilo.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0