Usel karaktär

När jag mår dåligt psykiskt har jag usel karaktär på alla plan - dålig kombo! Har svårt att hitta och guida den goda som sitter på ena axeln, den andra - demonen är större vid dessa tillfällena. Hur gör ni? 

Jag vet hur jag ska göra och tänka men all logisk tankeverksamhet försvinner. Blir helt blockerad! Helt vansinnigt, vet att jag inte är ensam om detta men det gör inte problemet mindre.
 
Sen att så många frågar hur det går med vikten osv pressar mig ofantligt mycket. Jag känner själv att jag svikit alla dem som stöttat mig när jag gått upp i vikt. Får inte längre all den stöttning jag hade förut, tänker på ordspråket "älska mig mest när jag förtjänar det minst" och tänker att det hade passat nu. När man har flyt behöver man inte stöttning lika mycket som när man ska ta sig upp från dalen. Men jag förstår att det är svårt att veta hur man ska stötta. 
 
Längtar som en tok efter semester, vila upp mig och fortsätta min resa mot mina mål. 

Detta blev ett lite osammanhängande inlägg men det är så mitt liv varit den senaste månaden. 

Kommentarer
Postat av: Maria

Din känsla, jag känner igen den. Jag lever med samma kamp varje dag. Du är stark som kommit så långt som du har!
Alla har vi svackor och du kommer komma igen det vet jag! :)
Tillåt dig själv att ha en svacka och samla styrka i att vara nere, låter knäppt men jag försöker just nu och det känns som det funkar.
Och det där med vikten är ju bara ens egen ensak och ingen har med det att göra! Jag står still och efter min op så är de ju jätte konstigt för alla att jag inte kommer i mål "men du borde ju bara rasa i vikt, hur mycket har du tappat och hur mkt har du kvar?"
Ingen stress alls :/ jag vet att röra på sig mera och förbättra maten löser det, precis som hos en vanlig som vill gå ner i vikt.
Nu på sista tiden har jag visat att jag tar illa vid mig när någon frågar och svarar oftast "ja som du ser så är jag inte i mål ännu" eller typ "just nu står jag stilla men lovar att höra av mig när jag kommer i mål" de brukar inte fråga igen ;)

Men du, jag tror på dig och vet att du kommer klara det!

2014-06-29 @ 08:50:55
URL: http://mariasgbpresa.blogg.se
Postat av: Erica

Känner igen mig lite i den känslan, kanske inte nödvändigtvis just när det gäller träning, men allmänt att när man har det jobbigt så behöver man verkligen så mycket mer stöttning än annars. <3

2014-06-29 @ 15:56:36
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: mickis

gå ner i vikt det gör du BARA för din egen skull...så jag tycker inte alls du ska ha dåligt samvete mot omgivningen❤

det är svårt att hitta motivationen när man är ur form.... man får försöka se det som faktiskt är bra.. det är ju inte heller hela världen att synda då och då :-) Det skriver jag som sitter med en glass i handen :-P

JAG tror på dig!
Kram

2014-06-29 @ 18:20:18
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: mickis

När jag var med i viktväktarna för LÄNGE sedan sa sa dem om du är sugen på choklad... tex så ät det då möla i dig mer än du vill ha så det blir "äckligt" då lär det dröja innan du blir sugen igen :-D
Tror dock inte det funkade på mig ;-)

Kram

2014-06-29 @ 18:22:14
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: Life of Johanna

Tror inte du är ensam på den fronten, så är det nog för väldigt många

2014-06-29 @ 20:41:35
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Vivi

<3
Man har nedåt perioder ibland och jag tror det är viktigt att man tillåter sig ha det, att man faktiskt säger idag är det okej att jag käkar godis och tittar på film hela dagen, mår piss och inte orkar. Bara man inte fastnar där.
Då får man försöka be om hjälp, hjälp av vänner och partner, göra upp listor eller scheman och försöka ta en dag itaget... "okej jag misslyckades idag , men då tar vi tag i det imorgon igen", "idag gick det bra, hejja fortsätt" ;)
Alltid lätt att säga, men svårt att göra så var stolt över de gånger du lyckas istället för att lägga energin på misslyckanden <3
Kramar !!!

2014-06-30 @ 13:14:25
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮

Semester är så skönt. Nu finns det så många goda grejer att äta. Jordgubbar är himla gott och nyttigt.

Snart är det din tid igen med den ledighet som alla behöver :)

2014-07-01 @ 09:08:43
URL: http://kodexet.blogspot.com
Postat av: Znogge

Känner igen mycket av det som du skriver. Tänk bara på att en eventuell viktminskning ska bara vara för din skull och ingen annans. Det viktigaste är dock att nära och kära tror på dig.

Kram

2014-07-02 @ 22:57:49
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: katia

Känner igen känslan. Har varit där allt för många gånger. Men du ska ju göra din resa för din egen skull. Inte för andras. Jag har försökt så många gånger att göra det för andras skull så att jag självklart har misslyckats då varje gång. Du måste hitta glädje igen vilket kan vara svårt. Tänk efter vad gjorde dig glad med träningen? När var det roligt att gå och träna och kämpa med maten? Det är du som ska finna glädjen igen och inga andra. Jag tror på dig det vet du. Du kommer att ta dig igen även denna gång. Alla har vi svackor med jämna mellanrum. Men du ska se den stora bilden och se hur långt du har kommit ändå från den dag du började.

2014-07-03 @ 06:26:23
Postat av: Eleonor

Men dåå, jag tror att de flesta bara menar väl när de frågar dig hur det går. Ibland kan det kännas bättre att skriva av sig, ibland kan det kännas bättre att få vara för sig själv. Kom ihåg att din blogg är din blogg, som du skriver i när du känner för, som en dagbok. Jag hoppas att du får motivationen åter!

2014-07-09 @ 17:47:22
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se/
Postat av: Malin

Kämpa på! Det kommer vända!

2014-07-14 @ 20:25:00
URL: http://frompeartofit.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Välkommen åter!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0