Fisk med räk och dillsås
Idag hade jag tagit upp alaska pollock och räkor från frysen utan att ha minsta aning om vad jag skulle göra =) Hade det fortfarande inte när jag kom hem och tog ut maten.. gjorde lite ihopkok a la Emma och gud så gott det blev =) Kommer jag deifinitivt att göra igen =) och därför delar jag med mig till er nu..

Blandade havregrädde med räkor, persilja, dill, salt och peppar. La upp fisk i en form och hällde blandningen över fisken, lät stå i 175 grader i ugnen i ca 15 min. Under tiden kokade jag upp hericon verts och gjorde en "sallad" på gurka, fetaost, ananas, salt och lite chiliflakes =) Maken fick pasta till sin fisk men den hoppade jag!
Vill ni se mer mat i bloggen?
Kommentarer
Postat av: Tommy
SV: Åh tack vännen .. Det värmer verkligen :)
KRAM
Postat av: mickis
mmmm ser gott ut :-)
Tack för receptet :-)
Ja jag ser gärna mer recpet & mat i bloggen, alltid kul med inspiration :-)
Kram
Postat av: Magda
Det ser riktigt gott ut! Det hade varit roligt om du hade lagt ut lite recept och tips på bra mat att äta =)
Kram
Trackback